Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Giani Kiriță: "Dinamo nu are un lider, nu are stadion. Nu are nimic!"












Giani Kiriță a vorbit sincer despre situația de la Dinamo: "Echipa mea de suflet nu e într-o situație prea bună. Sunt șanse slabe să prindem play-off-ul, așa că e mai greu... Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Din moment ce este foarte greu să prinzi play-off-ul, înseamnă că nu este un lot foarte bun. Dacă nu se fac niște investiții la nivel de jucători, lui Dinamo îi va fi greu să fie acolo sus.

Nu există termen de comparație între generația mea și ce se întâmplă acum. În primul rând, toată generația pe care noi am avut-o a fost una foarte valoroasă. Am fost educați în spiritul lui Dinamo. La ora actuală, Dinamo nu are un lider, nu are absolut nimic. Nu avem stadion, nu prea mai avem nimic. Asta e o problemă mare.

Dușan Uhrin e un antrenor bun pentru Dinamo, dar cu siguranță și el își dorește să se investească în echipă. Este trist să mă gândesc la Dinamo că va câștiga play-out-ul. Mi-e greu să mă gândesc la așa ceva", a spus Giani Kiriță, într-un interviu acordat reporterului Digi Sport, Marian Codirlă.


Dinamo, la un pas de un nou play-out
Dinamo a pierdut ultimul meci al anului calendaristic, de la Botoșani, scor 1-0. Alexandru Cîmpanu a înscris unicul gol al partidei, în minutul 90, și a diminuat șansele ”câinilor” pentru un loc de play-off la finalul sezonului regular.


”Câinii” au nevoie de o minune pentru a se clasa în primele șase echipe ale campionatului. Aceștia au 28 de puncte și sunt la cinci puncte de Gaz Metan, ocupanta ultimului loc de play-off, care va încheia anul calendaristic acasă, cu Viitorul.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii