Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






VIDEO | Ionuţ Nedelcearu crede că ar fi o decizie greşită vânzarea căpitanului












Dinamo poate rămâne în această iarnă fără cel mai bun jucător din club, Dan Nistor. Chiar dacă Dusan Uhrin Jr. este de părere că echipa poate merge şi fără experimentatul mijlocaş, Ionuţ Nedelcearu crede că ar fi o decizie greşită vânzarea căpitanului.



În ultima perioadă s-a vorbit tot mai mult despre plecarea lui Dan Nistor de la Dinamo. Chiar şi Dusan Uhrin a comentat această posibilitate: „Vom vedea ce se va întâmpla, nu ştiu. Este un jucător important, cheie. Dar Dinamo poate supravieţui fără Nistor. 

Sunt gata să pregătesc alt jucător. Poate vom juca alt sistem! În plus, îl avem pe Diego Fabbrini, care este de asemenea un jucător bun pentru această poziţie şi vom încerca să găsim încă unul", a declarat antrenorul dinamovist. 

Ionuţ Nedelcearu (23 de ani), jucător plecat în 2018 de la Dinamo la FC Ufa, îl contrazice însă pe tehnicianul ceh: "Nistor a jucat foarte bine până acum, însă eu când am mers prima oară la Dinamo se tot auzea în vestiar că Dinamo nu are niciodată cum să stea într-un jucător. Din păcate, a ajuns să stea într-un jucător. Tocmai de aceea ne batem la play-out". 

Nouă selecţii în naţionala mare a României are Ionuţ Nedelcearu
Patru milioane de euro este cota fundaşului central 





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii