Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Planul cehului pentru pauza de iarnă











Antrenorul lui Dinamo şi-a mobilizat jucătorii înaintea partidei cu FC Botoşani. Aşteaptă de la ei o victorie astfel încât toată lumea să intre cu zâmbetul pe buze în vacanţă.


Cu 5 etape înaintea de sfârşitul sezonului regulat, Dinamo este la 5 puncte de play-off. Diferenţa se poate micşora cu un succes în Moldova.

"Trebuie să facem totul pentru a juca bine, în primul rând, iar în al doilea rând să nu ne pierdem concentrarea şi să părăsim terenul învinşi. Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, care evoluează bine, are jucători buni atât la mijlocul terenului cât şi în atac şi sper să facem totul pentru a face o treabă bună iar echipa cea mai bună să câştige. Mesajul meu pentru jucători este următorul: acest meci este cheia pentru a avea o vacanţă de iarnă reuşită" a spus Dusan Uhrin jr înaintea plecării spre Botoşani.

Indiferent de rezultatul ultimului joc din 2019, Uhrin vrea să poarte o discuţie cu Negoiţă să ştie care va fi strategia clubului în această iarnă. Iar optimismul nu l-a părăsit pe ceh, în ciuda anunţurilor apocaliptice ale patronului.

"Nu am avut timp să am asemenea discuţii, dar o vom face la finalul acestui an pentru că sunt mai multe lucruri de discutat.  Nu cred că patronul nu mai vrea să investească" a încheiat Uhrin Jr.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii