Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florentin Petre îi atrage atenția lui Negoiță: „Prunea și Dănciulescu sunt ultimii vinovați pentru stadiul în care se află echipa”











Florentin Petre (43 de ani), fostul căpitan al lui Dinamo, a vorbit despre planurile pe care le are Ionuț Negoiță în legătura cu schimbarea oamenilor din conducerea echipei.

Petre sare în apărarea foștilor colegi de echipă și este de părere că patronul roș-albilor ar face o mare greșeală dacă i-ar demite pe Florin Prunea și Ionel Dănciulescu. 

„Din punctul meu de vedere, ar fi o imensă greșeală, îi cunosc foarte bine pe Prunea și Dănciulescu, sunt doi oameni trup și suflet pentru echipă, dar nu mă miră nimic. Domnul Negoiță a făcut așa cu toți ceilalți oameni dedicați care au fost în conducere. Mă gândesc la cei doi ca fiind ultimii vinovați pentru problemele pe care le are echipa. Eu îi cunosc bine, am jucat alături de ei și sunt sigur că știu ce au de făcut și că își fac treaba cât pot de bine. Problemele sunt vechi, de ani de zile, iar eu eram sigur că aici se va ajunge. 

Oare domnul Negoiță va înțelege ceva? Mă bucură însă forma sportivă prin care trece echipa, de când a venit Uhrin jocul arată altfel, rezultatele bune au început să apară. Echipa este foarte bine pregătită atât fizic, cât și tactic, iar acest lucru se vede. Rezultatele apar, echipa a urcat mult în clasament cu el la cârmă”, a spus Florentin Petre pentru GSP.RO.


NISTOR, OMUL DECISIV PENTRU DINAMO
Petre crede că mare parte din progres i se datorează lui Nistor: „Îmi place foarte mult Nistor ca atitudine, se vede că este un lider adevărat în vestiar. Se luptă cu conducerea pentru colegii săi, lucru pe care îl făceam și eu când eram căpitan la Dinamo. Este foarte important într-o echipă să ai un om ca Nistor, un om care își strunește colegii, dar până la urmă aceste lucruri definesc un căpitan adevărat. Mulți dintre fotbaliștii străini nu știu ce înseamnă Dinamo, dar fiecare trage de el să facă partide cât mai bune. Atât timp cât Nistor se va implica în modul acesta, iar Dinamo va avea un vestiar puternic și unit, rezultatele vor apărea cu siguranță”, a declarat Petre pentru GSP.RO.

46 de goluri
în 278 de meciuri are Florentin Petre în Liga 1

6 goluri
în 54 de meciuri are Florentin Petre în tricoul echipei naționale




sursa: www.gsp.ro

Comentarii