Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii au plecat în vacanță fără să fie informați dacă și când le intră în conturi restanțele salariale








Doar un miracol ar putea face ca în luna februarie Dinamo să ajungă în play-off, altfel, după ultimele patru runde din sezonul regulat, "câinii" vor fi nevoiți să se dueleze pentru evitarea retrogradării al treilea sezon consecutiv.

Având misiunea în Liga 1 de a termina mai sus de locul 9, poziția cea mai slabă din istoria de șapte decenii a grupării, înregistrată la finele ediției trecute. Jucătorii au plecat în vacanță, s-au risipit pe întreg mapamondul, fără să știe când și dacă vor avea un Crăciun cu bani. Restanțele salariale, de o lună, două, sunt în aer.

"Nu ne-a anunțat nimeni nimic. Fiecare doar bănuiește sau speră la o minune de Crăciun, în sensul ca luni să ne spună că se bagă ceva. E clar că nu vom primi toate salariile restante, dar măcar o parte! După trei eșecuri la rând și periclitarea play-off-ului, n-a mai avut niciun jucător curajul să întrebe pe cineva de salariu. Oricum, nici Prunea, nici Dănciulescu, care au însoțit echipa la Botoșani, nu cunosc situația reală, doar ni s-a spus că e reunirea pe 6 ianuarie 2020 la Săftica. Da, noi suntem de vină, dar suntem unde suntem din cauza startului prost de sezon, cu patru eșecuri în cinci meciuri", s-au apărat jucătorii români, atunci când au fost chestionați despre subiectul financiar. În ceea ce-i privește pe străini, situația e simplă: așteaptă banii până când va reîncepe pregătirea de iarnă, căutându-și în același timp noi oportunități de transfer în străinătate.

Jucătorii dinamoviști au o singură victorie în cele 11 deplasări ale sezonului, plus două remize, cei mai slabi într-un clasament al echipelor din Liga 1 "afară" 
"Din păcate, fotbaliștii plătesc, pentru că ei sunt pe teren, însă suporterii ar trebui să știe cum stau lucrurile la cluburile unde nu se achită banii la timp. Sunt acolo jucători străini, pentru care, întrucât nu sunt plătiți la timp, apare un disconfort"
Ionuț Rada, vicepreședinte AFAN

"Au fost discuții în vestiar legate de bani, e o stare generală de iritare, dar lucrurile se vor regla cu siguranță, așa cum a fost mereu la Dinamo"
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

"Dinamo nu mai trebuie să fie sat fără câini, chiar dacă nu mai e Dinamo pe care-l știam. Trebuie dat cu barda, să curgă sânge ca să fie iar un club puternic! Toată lumea ne-a călcat în picioare când a simțit că suntem slabi"
Florin Prunea, manager general Dinamo




sursa: www.gsp.ro

Comentarii