Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Nistor este suspendat pentru meciul de la Botoșani și pleacă acasă, la Rucăr












Dan Nistor (31 de ani) este suspendat pentru meciul de la Botoșani și pleacă acasă, la Rucăr. Fără liderul echipei, Dinamo a avut un start mizerabil de sezon, 4 eșecuri în 5 meciuri.

Gata, sezonul s-a încheiat pentru Dan Nistor. Rămâne ca în pauza competițională să cântărească ofertele ce vor sosi pentru el din străinătate și din Liga 1. Ieri, mijlocașul de 31 de ani a fost la antrenamentele echipei, însă de astăzi va pleca acasă, la Rucăr, dorind să se relaxeze după un alt sezon negru al lui Dinamo. Decarul formației este suspendat pentru partida de la Botoșani și nu-și va însoți coechipierii în Moldova. A primit acceptul să aibă vacanță mai devreme și se folosește de acest lucru. Mai ales că nu se știe când se vor plăti restanțele salariale. 


INFLUENCER LA DINAMO: 13 PUNCTE DE LA EL! 
Pentru coechipierii săi este o veste proastă. Fără Nistor, Dinamo a avut un debut cumplit de campionat, cu 4 eșecuri în primele cinci runde ale ediției. După aceea, fotbalistul a revenit în echipă și formația a început să urce de pe ultima poziție a clasamentului până pe locul 8, la 5 puncte de play-off. Cel mai bun pasator în activitate este un influencer al jocului roș-albilor, care se zbat să mai prindă top 6 în ultimele 5 etape. Mai exact, cu golurile și assist-urile sale, Dinamo a scos în plus 13 puncte! 

Cu un exercițiu de imaginație, fără el bucureștenii ar fi fost pe penultimul loc în clasament, cu 15 puncte. DN10 a fost vital în meciurile cu Hermannstadt (3-0, gol și două assist-uri), Sepsi (1-0, assist), Voluntari (2-1, două assist-uri), FCSB (1-1, assist), Viitorul (3-2, assist), Clinceni (2-2, assist) și Iași (1-0, assist). În locul său, joi seară, la Botoșani, favorit să fie titular, dacă nu va avea din nou probleme medicale, este italianul Diego Fabbrini.

4 goluri
și 10 assist-uri a reușit Nistor în 16 etape în această ediție

1 gol
și 3 assist-uri a bifat fotbalistul în cele două meciuri de Cupa României: cu UTA (3-1, gol și două assist-uri) și cu Foresta (4-0, assist)





sursa: www.gsp.ro

Comentarii