Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






”Cu mine primar, Dinamo nu ajungea în situația asta!”











Florentin Pandele, primarul din Voluntari, a vorbit despre finanțarea cluburilor profesioniste de către administrațiile locale, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport 1. Edilul, care se ocupă de bugetul lui FC Voluntari, a declarat că Dinamo, aflată într-o situație complicată, ar putea fi salvată cu bani locali.


”Clubul Dinamo se găsește în sectorul doi din București. Dacă eu aș fi fost primar acolo, vă spun cu mâna pe inimă că FC Dinamo ar fi primit bani de la bugetul local. Nu ajungea niciodată Dinamo într-o situație ca cea de acum.

Mi se pare normal ca și Rapid, de exemplu, să fie reprezentat de una dintre primăriile de sector. La fel și Steaua. Ar trebui să primească bani de la administrațiile locale, pentru că în aceste cluburi pot face sport până la o mie de copii. Copii care astfel nu ajung pe stradă să se drogheze, nu mai stau toată ziua cu telefonul în brațe”, a spus Florentin Pandele.

Florentin Pandele: ” Câtă vreme banii se dau în spiritul și litera legii, nu văd problema!”
Întrebat dacă e normal ca echipele de fotbal să primească finanțare de la primării, Pandele a replicat că această situație se întâmplă și în țările din vestul Europei.

”Există cluburi din Spania care au fost ajutate când au ajuns în colaps financiar. Au fost ajutate de administrațiile locale, li s-au făcut stadioane. Și în Italia la fel. Câtă vreme banii se dau în spiritul și litera legii, nu văd care este problema”, a declarat Pandele.

În vârstă de 58 de ani, Florentin Pandele este primar la Voluntari din anul 2000. Pandele a intenționat să candideze la alegerile prezidențiale din 2019, însă până la urmă a renunțat la idee.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii