Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






14.000.000 de euro pentru Dinamo!













Dinamo e de playoff în Liga 1. Cel puţin aşa arată ultima actualizare a site-ului transfermarkt.com.


Valoarea lotului echipei Dinamo Bucureşti a crescut mult în ultimul an. De când Dinamo a fost preluată de noua echipă de conducere (Prunea-Uhrin), formaţia din Ştefan cel Mare şi-a dublat cota de piaţă pe site-ul transfermarkt.com. Ultima actualizare arată că faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dinamoviştii sunt de două ori mai scumpi!

13.75 de milioane de euro este cota totală a jucătorilor din Ştefan cel Mare în acest moment, o situaţie care o plasează pe Dinamo între cele mai bine cotate 6 echipe din Liga 1. Lider este FCSB cu o cotă totală de piaţă de 37.8 de milioane de euro. O urmează campioana CFR Cluj, cu o cotă totală de 28.65 milioane euro şi U Craiova cu o cotă totală de 27.50 milioane euro.

Dan Nistor, cel mai bine cotat fotbalist de la Dinamo
Căpitanul Dan Nistor este cel mai bine cotat jucător din lotul echipei lui Duşan Uhrin Jr. Are o cotă de piaţă de 1.1 milioane de euro. El este urmat de Filip Mrzljak, cu o cotă de piaţă de 1 milion de euro şi de Ante Puljic cu o cotă de 850 de mii de euro.


Germanii de la transfermakt subliniază şi creşterea calitiativă a lui Denis Ciobotariu sau Riccardo Piscitelli. Fundaşul este acum cotat la 650 de mii de euro, în timp ce portarul italian, cu prestaţii excelente în acest sezon, are acum o cotă de piaţă de 600 de mii de euro. Progres şi pentru tânărul Robert Moldoveanu, cotat acum la 400 de mii de euro.

Pentru Dinamo, afacerile Mrzljak, Puljic şi Fabbrini se pot demonstra un adevărat succes. Au fost aduşi liberi de contract şi fiecare are acum o cotă foarte bună. Dacă i-ar vinde la cota de pe transfermarkt.com, "câinii" ar putea obţine aproape 3 milioane de euro!





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii