Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu: "Până acum nimeni nu a plătit la Dinamo!"












Este un Crăciun trist pentru dinamovişti. Echipa pare condamnată să joace pentru al treilea sezon consecutiv în playout după ce a încheiat 2019 pe locul 9 la la 7 puncte distanţă de Viitorul, echipa de pe poziţia a 6-a.

Invitat la Fotbal Club, Ionel Dănciulescu a vorbit deschis despre problemele de la Dinamo şi a dat de înţeles că fără investiţii este greu să faci performanţă. Şi preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, a insinuat că sunt persoane din conducere care ar trebui să-şi asume responsabilitatea.   

"Recunosc e o perioadă grea, restanţele financiare sunt de o lună, o lună şi jumătate. Nu mi se pare foarte mult faţă de alte cluburi. Dacă vrei succes, trebuie să investeşti.

Până acum la Dinamo nimeni nu şi-a asumat nimic! Niciodată! Lucrurile trebuie reglate, iar dacă lucrurile nu funcţionează, cineva trebuie să plătească! Până acum, nimeni nu a plătit la Dinamo! Nimeni! În al 12-lea ceas ar trebui să ne trezim, să ştim ce avem de făcut, nu să repetăm greşelile. Am mers din greşeală în greşeală!


Dinamo va merge înainte şi fără mine, şi fără Prunea, dar fără finanţare nu poate!Deocamdată, singurul care o susţine este Ionuţ Negoiţă," a declarat directorul sportiv de la Dinamo.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii