Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Deian Sorescu, vrea play-off-ul şi Cupa României cu Dinamo + convocarea la echipa naţională











Chiar dacă pentru formaţia sa, Dinamo, are un sezon modest, pentru mijlocaşul Deian Sorescu (22 de ani) este unul dintre cele mai bune sezoane din cariera sa. A marcat de cinci ori pentru trupa din "Ştefan cel Mare" şi a contribuit decisiv la numeroase reuşite ale colegilor săi. Iată ce gânduri are bănăţeanul pentru anul 2020.

Deian Sorescu a ajuns la Dinamo în vara anului 2018, de la ASU Poli Timişoara, din postura de jucător liber de contract.

"Cred că este unul dintre cele mai bune sezoane ale mele de când joc fotbal, sper să nu mă opresc aici, să continui din ce în ce mai bine şi să am creşterea aşa cum vreau, adică de la an la an şi de la meci la meci. A fost încă un an greu, atât pentru suporteri cât şi pentru noi, cu problemele care au fost şi care sunt, încercăm să luptăm până la capăt şi să urcăm mai sus", a declarat Deian Sorescu, pentru pagina de Facebook a "câinilor".

În Liga 1, Dinamo se află pe un modest loc nouă, cu 28 de puncte, la 7 puncte în spatele primulul loc care duce în play-off - locul şase - ocupat de FC Viitorul Constanţa, cu doar patru runde înaintea încheierii sezonului regulat. În Cupa României, Dinamo este calificat în faza sferturilor de finală, cu şanse foarte bune de a lupta pentru trofeul, şi totodată unica şansă de a ajuns în cupele europene.

"De ce să nu credem în play-off? Atât timp cât este posibil şi matematic avem şanse de a intra în play-off, trebuie să credem pentru că în fotbal o minune poate schimba totul. Este frumos să crezi până în ultimul moment aşa că mergem înainte şi luptăm până la sfârşit.  Ar salva o mică supărare, să zic aşa, dar mulţi doresc echipa în play off şi să se lupte la câştigarea campionatului sau măcar acolo sus", a completat Sorescu.

Deian Sorescu a bifat şi două prezenţe la naţionala de tineret a României, însă acesta speră să ajungă alături de Mirel Rădoi şi la naţionala mare, în următoarea perioadă.

"Îmi doresc din toată inima să fac pasul ăsta, cred că ăsta este visul oricărui fotbalist sau oricărui jucător care încearcă să ajungă la performanţa maximă. Sper cât de curând să fac şi eu pasul pentru că îmi doresc foarte mult", a mai spus Sorescu.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii