Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Gabriel Torje s-ar fi întors la Dinamo după ce a rămas fără echipă, dar cum nu l-a căutat nimeni din Ştefan cel Mare










Gabriel Torje (30 de ani) s-ar fi întors la Dinamo după ce a rămas fără echipă, dar cum nu l-a căutat nimeni din Ştefan cel Mare, revenirea lui "Messi din Banat" la formaţia "câinilor" nu s-a mai produs. Ultima echipă la care a fost legitimat Torje e Sivvaspor, liderul din Turcia, pentru care a strâns 852 de minute în 20 de meciuri şi a dat trei pase de gol. De şase luni, Torje e liber de contract.

Torje a comentat situaţia prin care trece Dinamo, la gala GSP, şi a dezvăluit că ar fi vrut să se întoarcă în Ştefan cel Mare, dacă l-ar fi căutat cineva de la echipă. Ultima perioadă petrecută de fotbalistul din Timişoara la Dinamo n-a fost de bun augur. A plecat după doar şase luni, după ce s-a certat cu Florin Bratu, antrenorul de atunci al roş-albilor.

Acum, fostul fotbalist de la Udinese sau Granada a dezvăluit că şi-ar fi dorit o revenire la Dinamo, dacă i s-ar fi oferit ocazia. "Niciodată să nu spui niciodată. M-aş fi întors la Dinamo oricând dacă m-ar fi contactat cineva. Însă după ultimul episod, chiar nu m-a sunat nimeni, ştiind că sunt jucător fără contract", a spus Torje despre întoarcere la Dinamo.

Despre situaţia în care se zbate clubul, fotbalistul a spus: "Este greu şi trece printr-un moment greu. Şi nu este doar de acum, este de doi-trei ani. Sper să îşi revină cât mai repede şi Dinamo să fie acolo sus unde îi e locul. (n.r. - te surprinde că s-a ajuns până aici?) Orice este posibil este în România. Au retrogradat şi au ajuns în faliment echipe de tradiţie şi nu numai. Însă până la urmă, Dinamo a fost salvată şi a rămas în Liga I. Chiar dacă nu se bate la campionat, nu a ajuns ă ia totul de la zero, din ligile inferioare", a mai spus Torje.

Fără echipă de şase luni şi cotat acum la 550.000 de euro de Transfermarkt, Gabi Torje a strâns 170 de meciuri la Dinamo, pentru care a marcat de 25 de ori şi a livrat 30 de pase de gol.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii