Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo ar putea da o lovitură neașteptată! 3 juniori crescuți de "câini” sunt în probe la West Ham











Presa din Anglia a scris duminică despre interesul pe care West Ham, grupare din Premier League, îl manifestă pentru goalkeeper-ul dinamovist Ștefan Fara (18 ani). Din informațiile GSP, alți doi jucători mai sunt în vizorul „ciocănarilor”, Dan Tălmaciu și Valentin Borcea. Cei trei au plecat deja în Anglia pentru a da probe. 

Primul intrat în vizorul lui West Ham a fost portarul Ștefan Fara. Manuel Pellegrini, tehnicianul „ciocănarilor”, e în căutarea unor goalkeeperi de perspectivă, iar tânărul dinamovist Fara se încadrează în cerințele întocmite de acesta.

Titular la echipa U19 a „câinilor”, Ștefan Fara nu a debutat la prima echipă a lui Dinamo, însă a fost cooptat în cantonamentele desfășurate de prima echipă a roș-albilor în ultimele sezoane. Fara a cucerit și Cupa României U19 în urmă cu un, după o finală cu FCSB U19, câștigată la penalty-uri. 

50.000 de euro
e cota de piață a lui Ștefan Fara, conform Transfermarkt

ALȚI DOI PUȘTI SUNT URMĂRITȚI DE WEST HAM
Conform informațiilor GSP.ro, pe lista lui West Ham mai sunt și  Valentin Borcea (mijlocaș, 19 ani) și Dan Tălmaciu (fundaș, 19 ani), ambii provenind tot de la echipa U19 a „câinilor.”


„OFERTA NU E OFICIALĂ, E O DISCUȚIE”
Interesul englezilor pentru Ștefan Fara a fost confirmat de Florin Prunea, managerul general al „câinilor”: 

„A fost o discuție, să vedem. Deocamdată e greu, este un portar tânăr, joacă la juniori. Este greu să apere în locul lui Piscitelli și Straton. E destul de greu. Să vedem! Oferta nu este oficială, este o discuție”, a spus Prunea, potrivit TV Digi Sport. 





sursa: www.gsp.ro

Comentarii