Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






HANDBAL | Invincibila Dinamo!







Este posibil ca imaginea să conţină: 8 persoane, persoane zâmbind, teren de baschet şi pantofi




Dinamo București a câștigat cu 32-31 pe terenul echipei GOG Svendborg, în ultimul meci din Grupa D a Ligii Campionilor. Trupa din Ștefan cel Mare a încheiat la excepțional un parcurs de 10 jocuri fără înfrângere. Dinamo este singura echipă din Europa fără eșec în competiție!


Dinamo București își cunoaște și adversara din play-off. Este vorba despre Sporting Lisabona, care s-a clasat pe locul 2 în grupa C. Într-un meci decisiv, portughezii au învins Savehof cu 27-20.
Dinamo și Sporting au fost adversare și ăn sezonul trecut. Lusitanii au avansat în optimile de finală după 32-31 în Portugalia și 27-26 în România, deși campioana României a condus în fiecare manșă la diferențe de patru goluri.
Cele două manșe din play-off vor avea loc la sfârșitul lunii februarie.
Calificată în play-off cu două meciuri mai devreme, Dinamo și-a pus un obiectiv suplimentar pentru finalul în Grupa D. Și-a propus să termine neînvinsă, performanță pe care istoria o va consemna. Campioana României a intrat degajată în teren și a apăsat pe accelerație atât cât a trebuit pentru a câștiga în Danemarca.


În prima repriză, a fost un „concurs” al reușitelor spectaculoase între Amine Bannor și Emil Laerke. Dinamovistul a câștigat bătălia cu 6-5 la goluri marcate, dar alb-roșii au intrat cu un plus de două goluri la cabine, 18-16. Plusul a venit în urma unei execuții a lui Vujic.



În partea secundă, Dinamo s-a desprins la patru goluri, 25-21, grație paradelor lui Missaoui, care a ajuns la 50% în această perioadă. GOG a ținut la rândul ei la blazon, are niște jucători tineri de mare viitor, iar în minutul 59 a restabilit egalitatea la 31-31. Pentru câteva secunde, campioana României a ridicat din nou strocul, suficient pentru ca Vujic să marcheze golul victoriei pentru 32-31.

Dinamo a terminat, așadar, toamna la cel mai înalt nivel, cu o victorie în fața unei reprezentante a națiunii care la începutul anului a câștigat titlul mondial.





sursa: www.prosport.ro

Comentarii