Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Replică dură pentru Gigi Becali: „Moşu' de la palat vorbeşte multe”













Dan Nistor (31 de ani) e dorit de Gigi Becali la FCSB, dar oficialii lui Dinamo nici nu vor să audă de o eventuală trădare a căpitanului „câinilor”. 

Prin vocea lui Ionel Dănciulescu, directoroul sportiv al roș-albilor, dinamoviștii îi transmit lui George Becali să-și ia gândul de la jucătorul pe care „câinii” l-au pictat pe geamurile autocarului echipei. 

„Nistor a plecat...în vacanţă. Moşu' de la palat vorbeşte multe, Nistor mai are un an şi jumătate de contract. Nici el nu-şi doreşte să plece la FCSB, am vorbit cu el. Va pleca dacă va fi o ofertă bună de afară. Eu nu-l văd pe Nistor ducându-se la FCSB. 

Nu ne gândim la o strategie fără Nistor. Totuși, Dinamo se va reinventa dacă pleacă, îl avem pe Fabbrini, a avut ghinion, dar e un jucător cu o calitate individuală extraordinară”, a declarat Dănciulescu, la TV Digi Sport.

DĂNCIULESCU A RĂBUFNIT ÎNAINTE DE CRĂCIUN: „ASUMAȚI-VĂ, MĂCAR ÎN AL 12-LEA CEAS! S-A MERS DIN GREȘEALĂ ÎN GREȘEALĂ”
Directorul sportiv al lui Dinamo transmite un mesaj pentru toți oamenii din club, într-o perioadă în care echipa e la un pas să rateze cel de-al treilea play-off consecutiv. 

„La Dinamo, nimeni nu și-a asumat niciodată nimic! Fiecare trebuie să-și cunoască postul lui, dar nimeni n-a făcut asta până acum. Cred că în al doisprezecelea ceas ar trebui să ne trezim și să ne dăm seama că am mers din greșeală în greșeală”.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii