Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea: "Nu e nicio ofertă, nici pentru Dan, nici pentru Diego''
















Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, a susţinut că nu există oferte concrete pentru Dan Nistor şi Diego Fabbrini, doi dintre cei mai atractivi "câini" din lotul lui Duşan Uhrin.

Florin Prunea neagă ofertele pentru Dan Nistor şi Diego Fabbrini
Doi dintre cei mai importanţi dinamovişti, Dan Nistor şi Diego Fabbrini, sunt nemulţumiţi de situaţia de la echipa din "Ştefan cel Mare". Totuşi. preşedintele Florin Prunea a negat că ar exista oferte pentru cei doi. 


Oficialul a susţinut, în schimb, că vor exista plecări de la echipă, dar şi transferuri de urgenţă, care să le ofere dinamoviştilor şanse mai mari la calificarea în play-off: "Se vorbeşte foarte mult. Se vorbeşte nu numai despre Dinamo. Nu e nicio oferă, nici pentru Dan, nici pentru Diego. Cât timp avem şanse la play-off, trebuie să ne concentrăm cu toţii. Trebuie să ne batem. Despre plecări... E normal. Ne vom despărţi de unii jucători, vom aduce şi alţi fotbalişti, dar mai multe vom şti după reunire", a declarat oficialul lui Dinamo în cadrul emisiunii Sport Report. 

Dinamo e pe locul nouă în Liga 1, cu 28 de puncte, la şapte puncte de Viitorul, care e pe şase, iar şansele "câinilor" au scăzut dramatic după ultimele trei înfrângeri consecutive din campionat: "Suntem cu toţii dezamăgiţi, fiind departe de obiectiv. La lotul pe care l-am construit, dar sunt multe cauze. Noi ştim cam unde am greşit. Şi situaţia de la începutul sezonului a dus la o clasare care a dus la o dezamăgire în rândurile noastre. 

Cred că ne-am făcut şi mulţi duşmani, pentru că nu mi se pare corect ca anrenorii şi jucătorii să fie neplătiţi. Nu avem ce face. Nu e o situaţie gravă, dar bineînţeles că nu e nici plăcută pentru nimeni. Programul se ştie, e bătut în cuie, sunt patru jocuri amicale în Spania. După, vom începe returul cu Astra acasă", a mai spus Florin Prunea. 






sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii