Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






VIDEO | Motivul pentru care investitorii fug de Dinamo: ”Din ce ştiu, neoficial, sunt datorii din urmă”















Marius Niculae spune că este întristat de situaţia de la Dinamo şi dezvăluie motivul pentru care nimeni nu este interesat să preia clubul.

Şi în acest sezon, Dinamo are mari probleme, atât financiare, cât şi cu rezultatele. Fosta campioană a României riscă să rateze din nou prezenţa în play-off. În paralel, Marius Niculae spune că jucătorii sunt neplătiţi de patru luni şi au plecat fără bani în vacanţă.

Fostul atacant al lui Dinamo dezvăluie şi motivul pentru care investitorii nu se apropie de club, deşi Ionuţ Negoiţă a anunţat de ceva vreme că este dispus să vândă. Marius Niculae susţine că există mai multe datorii şi situaţia financiară a clubului este controversată.

”E foarte trist, pentru că a devenit o obişnuinţă ca Dinamo să nu mai prindă play-offul şi Dinamo să nu mai fie acolo în faţă. Asta mă deranjează, pentru că noi am crescut într-un alt spirit, la noi exista doar locul 1 ca şi obiectiv. Acum văd că la Dinamo sunt jucători care nu fac cinst tricoului. Îmi pare rău să o zic, dar asta e realitatea. Pe de altă parte, nici la club nu sunt în regulă lucrurile. Am înţeles că jucătorii nu sunt plătiţi de câteva luni bune şi nu e OK pentru un club ca Dinamo.

Trebuie să investească, că altfel Dinamo va ajunge în situaţia Rapidului de acum ceva timp. Sper să nu se întâmple acest lucru, pentru că Dinamo nu a retrogradat niciodată. Dinamo trebuie să revină acolo unde îi este locul, adică în frunte.

(Cât crezi că a contat la parcursul ăsta slab afirmaţia patronului că Dinamo este de vânzare pe un leu?) Suntem obişnuiţi în România, când lucrurile merg bine, să le stricăm noi din interior. Din nefericire, nu a fost o declaraţie care îi face cinste patronului şi cred că o regretă. Sper să facă un efort dacă nu vine un investitor nou şi să bage bani la Dinamo, pentru că în ultimii ani a vândut foarte mult şi cred că a câştigat destul.

(De ce fug investitorii de Dinamo?) Păi, din ce ştiu eu, neoficial, sunt datorii în spatele acestei vânzări, datorii din urmă, pe care nimeni nu doreşte să le plătească. Sume exacte nu ştiu, dar ştiu că sunt datorii.

(Viitorul cum îl vezi?) Pe termen scurt, nu îl văd prea bine, mai ales că jucătorii, din ce ştiu eu, sunt neplătiţi de patru luni. Au plecat în vacanţă fără niciun ban. Deci nu văd lucrurile într-o lumină foarte bună în anul care vine”, a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii