Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dusan Uhrin i-a găsit înlocuitor lui Dan Nistor, în cazul plecării căpitanului lui Dinamo















Dusan Uhrin jr. a recunoscut că Dinamo se poate descurca şi fără Dan Nistor, în cazul în care căpitanul alb-roşiilor va pleca în perioada de transferuri din iarnă.

Dinamo e doar pe locul opt în Liga 1, cu 28 de puncte, cu 7 puncte mai puţine decât locul şase, Viitorul, iar "câinii" au nevoie să-şi adune toate forţele pentru a reuşi calificarea în play-off-ul Ligii 1. 


Antrenorul Dusan Uhrin jr. a recunoscut că e pregătit pentru ce e mai rău, inclusiv în această perioadă de transferuri, şi îşi face planurile la echipă şi în absenţa lui Dan Nistor.„Vom vedea ce se va întâmpla, nu ştiu. Este un jucător important, cheie. Dar Dinamo poate supravieţui fără Nistor. 

Sunt gata să pregătesc alt jucător. Poate vom juca alt sistem! În plus, îl avem pe Diego Fabbrini, care este de asemenea un jucător bun pentru această poziţie şi vom încerca să găsim încă unul", a spus Dusan Uhrin la Pro X.

Fabbrini a suferit o accidentare la metatarsian în luna septembrie şi a încercat să revină cu CFR Cluj, însă acest lucru nu s-a putut. În noiembrie, accidentarea a recidivat, iar în acest an nu va mai juca pentru "câini". 

4 meciuri a jucat italianul de când a sosit la Dinamo





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii