Post Top Ad


Fanii-acționari ai lui Dinamo critică dur Liga și Federația

 

 Fanii-acționari ai lui Dinamo, din proiectul DDB, atacă Liga și Federația pentru felul în care au gestionat atât protocolul sanitar din Liga 1, cât și cazul „Andrei Vlad”, din Cupă.


Iată ce au avut de spus dinamoviștii despre situația cazurilor de coronavirus din Liga 1:


„Cum deja ne-am obișnuit de ani de zile, în România, fiecare lucru este tratat în mod subiectiv în funcție de influența patronilor în forurile decizionale.


Evenimente in care s-a aplicat protocolul LPF:
11 Iunie 2020: magazionerul FC Dinamo este depistat pozitiv cu Covid-19, desi jucatorii au avut teste negative, se decide ca fotbalistii lui Dinamo sa intre in izolare 5 zile si sa repete testul. Din aceasta cauza au fost intrerupte antrenamentele si amanate primele doua etape.


11 Iunie 2020: medicul echipei FC Botosani a fost depistat pozitiv la testul Covid , jucatorii au avut teste negative, se decide ca fotbalistii din Botosani sa intre in izolare si au amanat meciul contra celor de la Craiova.


16 Iulie 2020: jucatorii Fc Dinamo sunt testati pozitiv, se confirma infectia cu virusul COVID, jucatorii testati negativ intra in izolare, dar acest lucru se aplica DOAR jucatorilor lui Dinamo, nu si jucatorilor celorlalte echipe cu care au intrat in contact.


Evenimente in care NU s-a aplicat protocolul LPF:
24 Iunie 2020: are loc amicalul intre Viitorul si Petrolul Ploiesti. Mai multi jucatori ai formatiei Petrolul Ploiesti si un magaziner au fost infectati cu noul coronavirus, dar jucatorii celor de la Viitorul nu intra in izolare pe motiv ca testele au iesit negative. In cazul magazionerului de la Dinamo nu a contat ca rezultatele jucatorilor au fost negative.


2 Iulie 2020: arbitrul George Gaman este testat pozitiv. George Gaman a arbitrat ultima data meciul Viitorul-Dinamo, incheiat 1-0 pentru elevii lui Gica Hagi. Nici una dintre cele doua echipe nu a intrat in izolare, asa cum era normal conform protocolului LPF.


16 Iulie 2020: jucatorii lui Dinamo sunt testati pozitiv, jucatorii alb-rosii sunt trimisi in izolare, dar nici unul dintre jucatorii echipelor contra carora Dinamo a jucat in ultimele 14 zile, Viitorul, Clinceni, Iasi, nu au fost trimisi in izolare.
In aceste conditii ridicam urmatoarele intrebari:
Protocolul semnat se aplica tuturor echipelor participante sau este valabil doar pentru Dinamo si FC Botosani?
Protocolul se aplica in toate cazurile de infectare cu virusul Covid 19 sau aleator?


Cum de o ancheta epidemiologica izoleaza persoanele cu care au avut legatura jucatorii de la Dinamo, ignorand jucatorii celorlalte echipe, stiindu-se ca intr-un meci de fotbal sunt zeci de contacte fizice?Are cineva interesul ca Dinamo sa fie scoasa din competitie aplicand regulamentul doar in cazul lui Dinamo?”, este comunicatul despre „SUBIECTIVISMUL frf & lpf”, cum au titrat acționarii „câinilor”.
Dinamo atacă și poziția Federației în cazul „Andrei Vlad”


„Fcsb pune la dispoziția comisiei AL TREILEA REGULAMENT, care bate și ROAF-ul și Regulamentul Disciplinar al FRF..."

"Când stimulezi pe cineva să respecte regulamentul, NU SE NUMEȘTE MITĂ. Și cu asta basta!"
"Păi ce, dictează alții pe banii mei?!"

Dacă FRF menține această echipă (n.r. FCSB) în Liga-1 în mod ilegal, de ce să n-o mențină la fel de ilegal și în Cupa României?


Bine măcar că pe la Laussane, teancul de euro nu bate nici francul elvețian, nici regulamentele...”
sursa: gsp.roComentarii