Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vom avea VAR în Liga 1!

 

Vom avea VAR în Liga 1!


Deținătorul drepturilor TV pentru Liga 1, EAD.RO, este gata să achite integral costurile necesare implementării sistemului VAR în Liga 1.

Justin Ștefan a făcut anunțul în cazul implementării sistemului VAR: "Cred că decizia de astăzi apără principiul integrității competiției sportive. Această soluție de criză, cu 16 echipe, este o variantă bună. Din păcate n-am reușit să disputăm toate meciurile pe teren. O extindere a calendarului ar fi permis disputarea tuturor jocurilor restante, chiar dacă ar fi fost un program încărcat.

În felicit pe cei de la Dinamo pentru că au vrut să joace toate meciurile pe teren. Trebuie să vedem unde putem corecta greșelile din acest campionat. Sper ca în sezonul 2020/2021 să se dispute toate meciurile pe teren.

Justin Ștefan: "EAD.RO e gata să achite costurile pentru implementarea sistemului VAR în Liga 1"

Din discuțiile de principiu pe care le-am avut cu domnul Orlando Nicoară (n.r director general EAD.RO), ei ar fi dispuși să acopere integral costurile implementării sistemului VAR în Liga 1 începând cu sezonul 2021/2022 sau din play-off-ul și play-out-ul sezonului viitor", a spus Justin Ștefan, la Digi Sport Special.

Vassaras: ”Avem ședințe legate de implementarea VAR”

Președintele CCA, Kyros Vassaras, a vorbit recent despre implementarea VAR: ”Avem ședințe legate de VAR și de implementarea acestuia. Vom continua să facem ședințele de pregătire și vom aștepta decizia, care trebuie luată de toți cei implicați. FRF și LPF trebuie să hotărască. Din momentul în care se va lua decizia de implementare VAR, arbitrii vor avea nevoie de opt luni de pregătire.

Arbitrii au nevoie de cel puțin opt luni, de când vom vedea semnăturile pe contract”, a dezvăluit Vassaras, acum câteva săptămâni.



sursa: Foto: Getty Images 


Comentarii