Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alertă la Dinamo: Cine e al treilea jucător pe cale să plece, după Larrucea și Bena?

 

sursa foto: GSP.ro




Un nou episod de despărțire se conturează la Dinamo, urmând lui Gorka Larrucea și Quentin Bena, fotbaliști străini excluși din planurile antrenorului Zeljko Kopic. Mijlocașul francez Lamine Ghezali 

(24 de ani), arhitectul promovării din sezonul trecut, traversează un sezon modest, iar reprezentantul său a fost deja contactat pentru discuții privind rezilierea contractului.

Se anunță o altă plecare de la Dinamo, după Larrucea și Bena: impresarul jucătorului a fost deja notificat!

Dinamo a demarat procesul de curățare a lotului în ultimele zile, fiind obligată să renunțe la mai mulți

 jucători străini, conform regulilor fotbalului intern care permit înscrierea pe lista A a doar 13 jucători formați în afara granițelor.

Prima lovitură dată de roș-albii a vizat pe spaniolul Gorka Larrucea și francezul Quentin Bena, ambii

 fiind notificați de conducere că nu mai sunt parte din planurile antrenorului Zeljko Kopic. Acum, se desfășoară discuții pentru rezilierea contractelor cu cei doi.

Cu toate acestea, Larrucea și Bena nu sunt singurii afectați. Potrivit informațiilor ProSport, Dinamo își

 propune să se despartă și de mijlocașul francez Lamine Ghezali în această iarnă, acesta fiind arhitectul

 promovării din sezonul precedent. Conducerea clubului a inițiat deja contactul cu impresarul lui Ghezali și a demarat negocierile privind rezilierea contractului.

Lamine Ghezali, departe de forma prezentată în sezonul anterior

În sezonul 2022-2023, Lamine Ghezali a fost protagonistul promovării echipei Dinamo, înregistrând un

 sezon excepțional. Cu 12 goluri și 4 pase decisive în cele 26 de meciuri de campionat, francezul și-a adus contribuția la această performanță notabilă.

Cu toate acestea, în actualul sezon, Ghezali pare să fie o umbră a jucătorului din sezonul precedent.

 Cu 21 de apariții în Superligă și Cupa României, mijlocașul în vârstă de 24 de ani nu a reușit să înscrie niciun gol și să ofere pase decisive.

Valoarea de piață a lui Lamine Ghezali este evaluată la 350.000 de euro, conform datelor furnizate de Transfermarkt.

Comentarii