Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Explozie de achiziții la Dinamo! Vedeta cu peste 50 de meciuri la națională aproape de semnătură!

 

sursa foto: /protathlima.cyprustimes.com



Furtuna transferurilor la Dinamo ar putea continua în forță cu adăugarea bulgarului Georgi Milanov (31 de ani), un fotbalist experimentat, având la activ 47 de selecții pentru naționala țării sale. Echipa "câinilor" mai așteaptă confirmarea pentru un atacant.

Milanov, cu un impresionant palmares de 50 de apariții pentru naționala Bulgariei, pare să fie pe

 punctul de a se alătura echipei Dinamo. Antrenorul Zeljko Kopic a contactat personal fostul jucător al echipei CSKA Moscova.

Dinamo a continuat seria de transferuri cu succes în ultimele două zile, legitmând trei jucători. Primul

 în linie a fost croatul Damagoj Pavicic (29 de ani), mijlocaș central de la Aris Salonic, urmat de

 moldoveanul Petru Negru (24 de ani), versatil pe posturile de extremă stânga și vârf, și Edy Gnahore

 (30 de ani), un mijlocaș francez cu accent pe ofensivă, pentru care clubul plătește aproximativ 50.000 de euro pentru transferul de la Ascoli, echipa din Serie B - Italia.

Iar seria de legitimări nu se oprește aici. Conducerea și antrenorul Zeljko Kopic continuă negocierile

 pentru alți jucători, având în vizor un alt atacant, un mijlocaș central și o altă extremă care ar putea completa rândurile roș-albilor.

Informații de ultimă oră de la ProSport dezvăluie că mijlocașul central Georgi Milanov (31 de ani), cu

 47 de apariții în tricoul naționalei Bulgariei, a fost deja contactat de conducerea echipei din „Ștefan cel

 Mare” și de către antrenorul Zeljko Kopic. Cu un palmares impresionant, Milanov, aflat în prezent fără

 contract, a evoluat la cluburi de prestigiu precum CSKA Moscova (unde a câștigat două titluri),

 Grasshoppers, a devenit campion în Rusia și Bulgaria, și a obținut Cupa Ungariei cu Fehervar. Transferul său la București ar putea deveni o realitate în zilele următoare.

Din statistici, se evidențiază că Milanov a marcat 2 goluri pentru naționala Bulgariei, a adunat 148 de

 apariții în tricoul celor de la CSKA Moscova, înregistrând 6 goluri și oferind 12 pase decisive. În

 sezonul precedent, la Al Dhafra, mijlocașul a participat la 15 partide, contribuind cu trei pase decisive în realizările echipei.

Sosirea lui Tsonev, celălalt fotbalist bulgar dorit de Dinamo?


Concomitent, roș-albii au inițiat contacte și cu Borislav Tsonev (28 de ani), mijlocaș ofensiv și extremă stânga, un jucător cu cinci apariții la echipa națională a Bulgariei și fost internațional la nivel Under 21. Ultima sa experiență a fost în China.

În cazul său, negocierile par a fi mai laborioase, însă nu se exclud șansele ca Tsonev să se alăture în următoarele zile lotului condus de Zeljko Kopic.

Tsonev a acumulat 31 de meciuri în China, la Dalian, în sezonul 2022-2023, marcând de cinci ori și oferind patru assist-uri decisive.


Comentarii