Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Furtuna de Critici: Ce S-a Întâmplat cu Andrei Nicolescu?

 

sursa foto: orangesport.ro





Dinamo București se află în prezent într-un cantonament în Antalya, Turcia, dar se confruntă cu întârzieri notabile în ceea ce privește transferurile promise.

Unicul jucător adus în această iarnă de Dinamo, în ciuda presiunii generate de poziția retrogradabilă în

 Superligă, este fundașul central nord-macedonean Darko Velkovski, care momentan se confruntă cu probleme medicale și nu este disponibil.

Andrei Nicolescu, figura cheie în procesul de reconstrucție și administrator special al echipei Dinamo,

 cel care a promis aducerea unor jucători importanți în această perioadă de "pauză", a ales să-și petreacă vacanța în Mexic, încercând să coordoneze transferurile de la distanță.

Fostul internațional Basarab Panduru, prezent în emisiunile Orange Sport, a exprimat o critică extrem

 de aspră față de Andrei Nicolescu, reproșându-i faptul că și-a planificat o vacanță într-un moment crucial al sezonului pentru Dinamo: perioada de transferuri.

"Pandi" susține că Dinamo pierde ocazie după ocazie la capitolul transferuri din cauza acestei abordări.

 El argumentează că Andrei Nicolescu încearcă să încheie înțelegeri prin intermediul telefonului, în loc să discute față în față cu jucătorii pe care îi dorește.

”Ce transferuri au încercat? Cum? Erai plecat în Mexic când trebuia să faci transferuri. Nu. E literă de lege, e bază în fotbal: tu, ca manager ce eşti, nu ai vacanţă când toţi au vacanţă.

Nu eu inventez asta. Tu trebuie să pregăteşti asta. Nu că aveam sau n-aveam pregătit. Dup-aia te trezeşti că ăla nu vine, ăla nu vine.

Atunci nu eşti manager de fotbal. Nu ai cum, dacă în perioada în care trebuie să munceşti, tu mergi în

 vacanţă, că aşa merg jucătorii. Nu ai cum! Tu nu ai vacanţă, până se termină perioada asta de transferuri.


Nu ai cum să ai vacanţă, indiferent cine eşti. Că asta faci ca manager. Tu nu iei vacanţă, când iau alţii. Cu echipa asta...”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.



Comentarii