Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Enigma la Dinamo: De ce Echipa Nu Găsește Atacantul Dorit?

 

Foto: Sport Pictures



Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei Dinamo, aduce în atenție faptul că se depun în continuare eforturi susținute pentru aducerea unui atacant de calibru.

Deși Dinamo nu s-a descurcat rău în confruntarea cu Rapid (1-2), problema majoră a echipei persistă în

 ceea ce privește finalizarea, așa cum s-a întâmplat și în alte meciuri. Echipa "câinilor" deține încă cel

 mai slab atac din Liga 1, având doar 14 goluri marcate, ceea ce determină conducererea clubului să continue căutările pentru aducerea unui atacant de vârf.

Andrei Nicolescu: „Se vede acut că ne trebuie un atacant”

„În fața porții se face diferența, căutăm zi de zi soluții. Se vede o îmbunătățire a jocului nostru. Din

 păcate, nu am reușit să transferăm un atacant, așa cum ne-am fi dorit. Țintele noastre au fost se pare prea sus pentru momentul la care e Dinamo.

Se vede acut că ne trebuie un atacant care să ne ofere o soluție în plus față de ce avem. Trebuie să fim mai eficienți în fața porții”, a declarat Andrei Nicolescu, pentru playsport.

Acesta susține că „Dinamo a dominat din toate punctele de vedere Rapidul, o arată și statisticile. Diferența a făcut-o lipsa de eficiență în fața porții și căutăm soluții pentru asta”.

Dinamo se află în căutarea unui atacant fără contract, cu intenția de a-i oferi un salariu lunar cuprins

 între 12.000 și 15.000 de euro. Conducerea echipei a explorat posibilitatea colaborării cu Deniz

 Hummet, recent eliberat de la Kalmar FF, dar și cu Albian Ajeti, fost component al echipei Gaziantep.

De asemenea, au fost purtate discuții cu Florin Andone de la Eldense, însă aceste opțiuni s-au dovedit a fi nereușite, una câte una. În prezent, clubul este activ în căutarea unei soluții, dorind să aducă un atacant fără contract, având în vedere plafonul salarial menționat.

Comentarii