Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo pune la cale o mutare surpriză pe piața transferurilor! Un jucător important este pe cale să fie vândut?

 

Foto: Sport Pictures



CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA. Dinamo este încă un nume care atrage în Europa! La amicalul

 cu Genclerbirligi, reprezentanți ai lui Hansa Rostock i-au urmărit pe „câini”, în frunte cu Lamine Ghezali, așa cum a aflat ProSport.

Ei păreau să examineze cu atenție mai mulți jucători aflați pe teren, unul dintre aceștia ținând un telefon

 în mână, semn că ar putea transmite colegilor informații despre performanțele fotbaliștilor în timpul amicalului.

Meciul desfășurat în Turcia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar Ghezali a fost inclus în echipa folosită de Zeljko Kopic în prima repriză.

Dinamo se află în poziția de a realiza o afacere remarcabilă, avându-l pe Lamine Ghezali pe lista de transferuri a unui club important din Germania.

Cu echipele de top din Bundesliga îndreptându-și atenția către Spania în această perioadă, cluburile cu

 bugete mai modeste se concentrează asupra returului în Turcia, unde costurile cantonamentelor sunt

 mai accesibile. Prezenți în Antalya, reprezentanții clubului german au asistat la amicalul lui Dinamo cu doar o zi înainte de meciul pe care îl vor disputa împotriva celor de la LASK Linz.

Hansa Rostock își propune să-și întărească echipa în această perioadă, având în vedere poziția lor

 actuală, doar locul 16 în Zweite Bundesliga, ceea ce implică participarea la barajul pentru menținerea

 sau promovarea în această ligă. În acest context, Lamine Ghezali ar putea reprezenta o opțiune

 valoroasă pentru linia ofensivă a echipei, care a reușit să marcheze doar 17 goluri până în prezent.

Cluburile imediat deasupra lui Rostock în clasament sunt alte două echipe de tradiție din Germania, respectiv Kaiserlautern și Schalke.

Ultrașii lui Hansa Rostock sunt recunoscuți ca fiind printre cei mai temuți din Bundesliga, situându-se la același nivel cu suporterii lui Dynamo Dresda. Deși echipa se află în prezent la distanță de elita fotbalului german, Lamine Ghezali ar putea întâmpina provocări serioase în cazul în care va ajunge să joace pentru această grupare.


Comentarii