Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo vizează un fotbalist cu 99 de meciuri în Premier League și care a valorat 14 milioane de euro

 

sursa foto: Imago 


Până acum, în "Ștefan cel Mare" au sosit Darko Velkovski (28 de ani), Eddy Gnahore (30 de ani), Petru Neagu (24 de ani), Domagoj Pavicic (29 de ani) și Georgi Milanov (31 de ani).

Cu toate cele cinci transferuri finalizate, Dinamo nu își oprește activitatea și are în plan aducerea unui


 nou atacant. Conform informațiilor furnizate de ProSport, echipa dinamovistă își îndreaptă atenția către

 un jucător cu o experiență impresionantă în Premier League, totalizând nu mai puțin de 99 de apariții.

 Este vorba despre Lys Mousset (27 de ani), atacant care și-a desfășurat cariera la echipe precum Bournemouth, Sheffield United, Salernitana, Bochum sau Nimes.

Fotbalistul francez, care a adunat și 8 selecții la naționala U21 a Franței, se află în prezent fără contract

 începând de la această iarnă, după ce a pus punct colaborării cu VFL Bochum.

Valoarea de piață a lui Mousset se situează la 400 de mii de euro, conform datelor prezentate de

 transfermarkt.com. În 2020, cota acestui fotbalist francez era de 14 milioane de euro, conform aceleiași surse specializate.

Transferul lui Goncalo Gregorio la Maritimo pare iminent

Dinamo este pe cale să-și piardă unul dintre cei mai prolifici jucători din prima jumătate a sezonului,

 golgheterul echipei. Conform informațiilor furnizate de zerozero.pt, se pare că Goncalo Gregorio

 (28 de ani), marcator a șase goluri în actualul campionat, ar fi ajuns la un acord cu Maritimo, echipa care ocupă poziția a patra în liga a doua portugheză.

În prezent, rămâne de văzut dacă cele două cluburi vor găsi un teren comun în privința transferului și dacă jucătorul va fi de acord cu această schimbare. Gregorio a sosit la Dinamo în vara anului 2023, provenind de la Leiria, o formație care activa în liga a treia portugheză în acel moment.

Comentarii