Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bombă în fotbalul românesc: Un jucător cu experiență din Premier League vine în Ștefan cel Mare

 

Photo by Visionhaus/Corbis via Getty Images




Dinamo București, echipa situată pe penultimul loc în Superliga, depune toate eforturile pentru a evita retrogradarea.

În lupta pentru menținerea în prima ligă, Dinamo pare hotărâtă să aducă un nume de marcă în persoana lui Andre Ayew, fostul fotbalist al echipei West Ham United.

Dinamo încheie un transfer spectaculos: Andre Ayew, experimentat în numeroase sezoane în Premier League, semnează cu echipa bucureșteană. O veste surprinzătoare vine din Slovenia

Andre Ayew, căpitanul naționalei Ghana Black Stars și fiul cel mare al legendarului fotbalist african

 Abedi Pele, se apropie tot mai mult de o mutare la Dinamo. Așteptat să fie prezentat la clubul din

 Ștefan cel Mare în următoarele 48 de ore, fostul jucător al Olympique Marseille pregătește terenul pentru o nouă etapă în cariera sa.

„Dinamo București stârnește entuziasm odată cu posibila semnare a lui Andre Ayew, căpitanul Ghanei și fiul lui Abedi Pele, alăturându-se lui Velkovski, Pavičić și Milanov.

Ayew, ale cărui momente importante în carieră includ perioade în Anglia la cluburi precum Swansea și West Ham, se va alătura lui Dinamo de la Le Havre.

Această mișcare urmează după achizițiile: Darko Velkovski, Domagoj Pavičić și Georgi Milanov,

 semnalând intenția ambițioasă a clubului din România de a consolida echipa înainte de a doua parte a sezonului.

Ayew, care reprezintă în prezent Ghana la Cupa Africană a Națiunilor, a făcut istorie într-un meci

 împotriva Capului Verde, devenind al treilea jucător care a participat vreodată la opt turnee ale Cupei

 Africii a Națiunilor, alăturându-se luiRigobert Song și a eternului Ahmed Hassan, simbolul fotbalului egiptean.

Ayew a fost căpitanul Ghanei în ultimul deceniu și și-a petrecut vârful carierei cu cluburi precum

 Marseille, Swansea, West Ham și Fenerbahçe. Se va alătura lui Dinamo București de la Le Havre. Este

 de remarcat faptul că fratele său mai mic, Jordan Ayew, este un jucător cheie pentru Crystal Palace de câțiva ani.

Željko Kopić a preluat frâiele la Dinamo București într-o perioadă provocatoare, iar după prima jumătate a sezonului, echipa s-a trezit pe penultima poziție în clasament.

Conducerea clubului a decis să facă mișcări strategice în luna ianuarie, aducând nume mari pentru a-și asigura menținerea în prima ligă.

Ayew este de așteptat să fie prezentat oficial ca noul jucător al lui Dinamo în următoarele 48 de ore și se va alătura echipei după ce și-a încheiat atribuțiile la Cupa Africii”, au scris cei de la m.nogomania.com.


Comentarii