Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Transferuri la Nivel Înalt: Dinamo Face Pasul Spre Un Alt Jucător de TOP! - E ca și făcut!

 

sursa foto: 7dnisport.bg




Dinamo se află în pragul realizării celui de-al cincilea transfer al acestei ierni. Internaționalul bulgar Georgi Milanov este în discuții avansate și pare foarte aproape să semneze cu clubul „alb-roșu”.

 Desigur, cu doar două zile înainte de primul meci oficial din 2024 împotriva Petrolului în Ploiești,

 Dinamo nu își încheie încă campania de transferuri. Echipa „Câinilor” se află la un pas să oficializeze cel de-al cincilea transfer în această fereastră de transferuri.

Internaționalul bulgar Georgi Milanov este pe punctul de a deveni al cincilea jucător transferat de Dinamo!

Ultimele zile au fost agitate la Dinamo în ceea ce privește operațiunile de transfer. După sosirea lui

 Darko Velkovski la începutul pregătirilor, „alb-roșiii” au finalizat contractele cu nu mai puțin de trei

 jucători în ultimele două zile, aceștia reprezentând pilonii pe care speră să-și construiască șansa de a evita retrogradarea.

Campania de transferuri nu se oprește aici, iar un alt jucător urmează să fie prezentat în curând. Este

 vorba despre Georgi Milanov, internaționalul bulgar cu 47 de prezențe în naționala țării sale. Conform

 informațiilor obținute de FANATIK, Milanov s-a înțeles în proporție de 90% cu conducerea lui

 Dinamo și, în absența unor neplăceri neprevăzute în ultima sută de metri, se așteaptă să semneze

 contractul în foarte scurt timp. ProSport a fost prima publicație care a adus în prim-plan interesul lui Dinamo pentru Georgi Milanov.

Bulgarul Georgi Milanov se alătură echipei Dinamo cu statusul de jucător liber de contract.

La 32 de ani, împlinindu-și aniversarea pe 19 februarie, Milanov evoluează pe postul de mijlocaș

 central. Transferul său la Dinamo se realizează după ce a fost jucător liber de contract, ultima sa echipă fiind Al-Dhafra din Emiratele Arabe Unite, de la care s-a despărțit în iulie 2023, după 15 partide fără a

 marca vreun gol. În palmaresul său se regăsesc experiențe la cluburi de prestigiu precum Litex Loveci,

 ȚSKA Moscova, Grasshopers Zurich, Fehervar și Levski Sofia. Ultima sa tranzacție a fost în ianuarie 2023, când a fost vândut cu 150.000 de euro de la Levski Sofia la Al-Dhafra.

Cu 47 de apariții pentru naționala Bulgariei și două goluri marcate, Milanov se bucură de două titluri de campion în Rusia și Bulgaria, alături de o Cupă a Ungariei în palmares. Cu toate acestea, Dinamo nu se

 oprește aici și va continua campania de transferuri chiar și după oficializarea venirii lui Milanov. Echipa "alb-roșie" caută cu insistență un atacant de calibru, dat fiind că compartimentul ofensiv a fost punctul lor vulnerabil. Două oferte pentru tineri de la Academia Real Madrid au fost deja respinse, deoarece antrenorul Zeljko Kopic are nevoie de un jucător capabil să aducă un impact imediat, nu de tineri cu perspectivă.

Georgi Milanov are o cotă de piață evaluată la 700.000 de euro, conform Transfermarkt.

Comentarii