Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Breaking News: Dinamo la un pas de al doilea transfer important al iernii!

 




Conducerea echipei Dinamo manifestă intenția de a-și întări linia mediană, concentrându-și atenția asupra unui fost căpitan din SuperLiga României.

Potrivit informațiilor furnizate de iamsport, Dinamo își dorește să aducă în această iarna pe Enriko Papa (30 de ani).

Mijlocașul albanez și-a reziliat contractul cu echipa turcă Rizespor, astfel că este eligibil pentru a semna cu oricare echipă în această iarnă.

”M-au sunat câteva echipe din România și chiar apreciez. Înseamnă că am făcut impresie bună acolo. Știi bine că îmi place mult România și oamenii de acolo.

Vedem ce o să fie, eu am dat termen ca până la finalul săptămânii să rezolvam. Altfel încep să iau în calcul

 ce discuții sunt. Printr-un prieten impresar am fost contactat de cluburi din România.

Important e să fie un club stabil. Să aibă obiective bune. Ok, Dinamo nu stă bine, dar e un club mare, cu

 istorie și dacă te uiți, după înjumătățire nu e departe de Conference League”, a spus Enriko Papa

Enriko Papa a devenit subiect de interes pentru echipa sa anterioară, FC Botoșani, dar și pentru Dinamo

 și FCU Craiova. Cu toate acestea, conform informațiilor furnizate de GSP, obstacolul principal în calea

 revenirii imediate a lui Enriko în Liga 1 este o ofertă financiară semnificativă din partea unei echipe din Arabia Saudită.


Comentarii