Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bombe transferuristice în curând! Dinamo pregătește noi achiziții de top - află care sunt pozițiile vizate!

 

sursa foto: GSP.ro




Andrei Nicolescu (48 de ani), administratorul special al echipei Dinamo, a dezvăluit că există perspective promițătoare pentru legitimarea unor noi jucători în viitorul apropiat pentru formația din Ștefan cel Mare.

Cu doar câteva zile înainte de primul meci oficial al anului 2024 pentru dinamoviști, gruparea din

 Ștefan cel Mare a finalizat până acum doar un transfer notabil, acela al fundașului central Darko Velkovski.

Dinamo București intensifică căutările în atac

Susținătorii fervenți ai echipei Dinamo București așteaptă cu entuziasm venirea unor noi talente în

 rândurile clubului, iar presiunea este maximă asupra conducerii. Potrivit lui Andrei Nicolescu, "câinii"

 se află în etape avansate ale negocierilor cu jucători specializați în compartimentul ofensiv, mai precis un mijlocaș ofensiv și un atacant.

“Încercăm astăzi sau mâine (n.r. miercuri sau joi) să mai anunţăm transferuri, oricum în scurt timp.

 Deocamdată, suntem în căutări pentru un mijlocaş ofensiv şi un atacant. O să vedem ce reuşim să facem şi dacă vom finaliza discuţiile”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik.

 Pentru jucătorii pregătiți de Zeljko Kopic, sarcina de a se ridica în ierarhie nu este deloc simplă, având

 în vedere că Poli Iași, ocupanta locului 14, are un avantaj de 7 puncte față de trupa dinamovistă.

“Am făcut tot ce ne-am propus în acest cantonament. Sunt mulțumit de multe lucruri și de faptul că nu

 am avut mari probleme cu accidentările. Trebuie să fim pregătiți pentru primul meci, cel cu Petrolul.

Lucrăm în fiecare zi pentru a fi mai buni. Văd îmbunătățiri la antrenamente, însă mai avem anumite probleme de care trebuie să avem grijă. Ştiți regulile din România.

Trebuie să trimitem lista cu jucători către Federație. În următoarele zile va trebui să iau anumite decizii. Mă aștept să avem anumiți jucători care vor semna, însă nu pot spune sigur. Lucrăm la acest aspect și voi da totul pentru a lua cele mai bune decizii pentru club”, a declarat Zeljko Kopic.



Comentarii