Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Super Afacerea Cu Cel de-al Cincilea Transfer al 'Câinilor'. Află Detaliile Super Afacerii!

 

sursa foto: futur-en-seine.paris




Dinamo se pregătește să finalizeze a cincea transferare în această perioadă de pauză de iarnă, odată cu sosirea mijlocașului central Georgi Milanov (31 de ani) la București, programată pentru ziua de vineri.

 Fotbalistul vine cu o experiență bogată, având aproape 50 de selecții la naționala țării sale și câștigând

 trofee în Rusia, Ungaria și Bulgaria. Negocierile au fost încheiate în favoarea "Câinilor", care se

 pregătesc să semneze un contract cu Milanov până în 2025, oferindu-i un salariu considerabil de 10.000 de euro, în concordanță cu impresionantul său palmares.

Transferul lui Georgi Milanov la Dinamo reprezintă o afacere de succes, iar motivul aducerii sale în

 echipă a fost impresionantul său caracter, așa cum afirmă antrenorul Zeljko Kopic, care a fost convins în urma unei convorbiri telefonice.

Echipa "Câinilor" are speranțe mari să evite retrogradarea și a acționat rapid în această săptămână

 pentru a legitima jucători cu CV-uri atrăgătoare. După transferul macedoneanului Darko Velkovski

 (28 de ani) în cantonamentul din Turcia, au urmat prezentările pentru croatul Damagoj Pevicic

 (29 de ani - împrumutat de la Aris Salonic), moldoveanul Petru Neagu (24 de ani) și francezul Eddy

 Gnahore (30 de ani). Clubul, cu sediul în șoseaua Ștefan cel Mare, își consolidează astfel echipa în speranța unei performanțe solide în a doua jumătate a sezonului.

Următorul pe lista transferurilor este mijlocașul bulgar Georgi Milanov (31 de ani), un jucător cu o

 carieră marcantă în cadrul unor cluburi de prestigiu. CSKA Moscova, unde a obținut două titluri și o

 cupă, reprezintă una dintre echipele la care a excelat acest talentat fotbalist. Ultima sa experiență de joc

 a fost în Emiratele Arabe Unite, la al Dharfa, unde a participat la 15 partide. Decizia lui Zeljko Kopic de a-l aduce pe Milanov la echipă a fost o surpriză pentru suporterii dinamoviști, cu atât mai mult cu cât în zona centrală a terenului sunt jucători precum Damagoj Pevicic și Eddy Gnahore, capabili să evolueze în aceeași poziție.

Cu toate acestea, se pare că antrenorul nu a dorit să rateze o oportunitate atât de valoroasă. După

 discuțiile personale avute cu bulgarul, Kopic a insistat ca acesta să fie adus în echipă, fiind impresionat

 de caracterul fotbalistului care a trecut prin cluburi precum Grasshoppers sau Fehervar, contribuind la câștigarea unei cupe în Ungaria.

Nu a pus problema banilor, a spus că vrea să vină și să joace, nu a  negociat orbește, nu s-a aruncat cu pretenții exagerate sau s-a sucit de la o zi la alta, așa cum s-a întâmplat în cazul altor fotbaliști pe care Dinamo a încercat să-i aducă în această perioadă, iar caracterul său l-a cucerit pe Kopic”, a dezvăluit, pentru ProSport, o sursă din cadrul clubului.



Comentarii