Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Breaking News: Veste bună pentru Dinamo!

 

foto: Cristi Preda / GSP.ro


Sosit la echipa "câinilor" în Liga 2 și fiind titular în sezonul promovării, Dani Iglesias a întâmpinat

 dificultăți în a face față în Superligă. Cu toate acestea, în toate meciurile sub comanda croatului Kopic, el a fost inclus în primul unsprezece.

Fotbalistul crescut la Deportivo la Coruna a jucat în 18 partide din acest sezon, în campionat, însă nu a reușit să înscrie sau să ofere pase decisive.

Darko Velkovski (28 de ani) și Georgi Milanov (31 de ani) se află în afara listei LPF pentru echipa

 "câinilor". Problema fundașului Velkovski este legată de documentele necesare pentru străinătate,

 aspect abordat de Zeljko Kopic într-o conferință de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

Dinamo are 12 jucători străini pe lista A, unul sub limita maximă de 13. Cu un loc liber disponibil, după

 retragerea lui Gorka Larrucea, există incertitudini cu privire la cine îi va urma, dacă Quentin Bena sau Lamine Ghezali, așa cum a fost indicat de iAMsport.ro.

În ciuda locului disponibil, inclusiv pentru Milanov, rămâne o necunoscută referitoare la situația bulgarului până în momentul respectiv.

Un fotbalist important pentru Dinamo și-a revenit și este pregătit să joace împotriva Rapidului. Dani

 Iglesias și-a suferit o accidentare la gleznă în meciul cu Petrolul din cauza terenului înghețat și nu a

 putut continua partida. Cu toate acestea, cu aproximativ 48 de ore înainte de derby-ul cu Rapid de sâmbătă,  spaniolul s-a recuperat și poate fi folosit încă de la începutul meciului.

Mijlocașul central al echipei Dinamo, Dani Iglesias (28 de ani), va fi apt pentru derby-ul de sâmbătă,

 chiar dacă nu a putut termina partida cu Petrolul Ploiești (scor 0-1) pe teren din cauza unei lovituri la gleznă. Cu toate acestea, el poate intra în teren de la început în meciul cu Rapid.

Sosit la Dinamo în Liga 2 și devenit titular și în Superligă, Dani Iglesias a suferit o accidentare în timpul partidei cu Petrolul Ploiești.

Cu toate acestea, el s-a recuperat între timp, potrivit informațiilor furnizate de sursele iAMsport.ro.

Având în vedere că Domagoj Pavicic (29 de ani) și Eddy Gnahore (30 de ani) nu sunt într-o formă optimă, contribuția lui Iglesias poate fi crucială în meciul din weekend.

În ciuda faptului că Milanov (31 de ani) a fost prezentat acum o săptămână, el încă nu a fost înregistrat în lotul A și nu se regăsește pe lista LPF în prezent.



Comentarii