Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Focus pe internaționali: Dinamo dă asalt pentru transferul unui internațional elvețian cu 11 apariții la națională!

 

sursa foto: supersport.al



Atacantul în vârstă de 26 de ani, Albian Ajeti, a reprezentat o prioritate pentru Dinamo și, începând de

 miercuri, a devenit liber de contract după despărțirea de Gaziantep, echipa antrenată de Marius

 Șumudică. Fotbalistul cu 11 apariții în naționala Elveției a trecut prin dificultăți semnificative din

 cauza accidentărilor, care au afectat parcursul său profesional. În plus, salariul său la echipa turcă era

 considerabil mai mare decât ceea ce se obișnuiește în România - 600.000 de euro pe an. Unul dintre

 atacanții pe care Dinamo îi dorea cu ardoare în fereastra de transferuri din 2024 a devenit acum liber de contract. Cu toate acestea, provocarea pentru "câini" nu este deloc ușoară.

Albian Ajeti, în vârstă de 26 de ani, și-a încheiat colaborarea cu Marius Șumudică și Gaziantep

 miercuri, iar părțile au ajuns la un acord privind rezilierea contractului. Cu toate că Andrei Nicolescu,

 administratorul special al echipei bucureștene, a recunoscut interesul lui Dinamo pentru internaționalul

 elvețian, obținerea semnăturii lui Ajeti rămâne o sarcină dificilă. Despărțirea de Gaziantep deschide teoretic calea pentru discuții directe între Dinamo și Ajeti.

La finalul verii, Ajeti s-a desprins de Celtic și a semnat cu Gaziantep. Conform informațiilor de la

  GSP.ro, elvețianul de origine albaneză avea un salariu care depășea semnificativ limitele financiare ale Ligii 1, obținând 600.000 de euro pe sezon în Turcia.

Maximumul de minute jucate într-un singur meci a fost de 63, într-o partidă de Cupă. Performanța sa notabilă constă într-un gol marcat în 18 minute petrecute pe teren cu Istanbulspor în Superliga.

Din păcate, cariera lui Ajeti a fost umbrită de accidentări și probleme musculare, fiind redus la doar 18 minute de joc cu Kasimpașa în decembrie 2023, după o pauză de la activitatea competitivă din octombrie. Miercuri, a avut loc despărțirea oficială de echipa turcă.

Valoarea curentă a transferului său, conform site-ului Transfermarkt, este estimată la 1,3 milioane de euro.

Cariera lui Albian Ajeti a înregistrat o cădere accentuată din cauza recurentei accidentărilor. Cu un

 sezon înainte, acesta acumulase 23 de meciuri pentru Sturm Graz, marcând de 4 ori și oferind un assist. Cu toate acestea, chiar și acolo, a întâmpinat perioade marcate de accidentări și absențe din lot.

„Are probleme mari cu accidentările, rupturi pe coapsă, dar a fost fotbalist mare! A jucat la Basel, West Ham, Celtic, dacă n-ar fi fost acele rupturi pe coapsă, juca acum la cel mai înalt nivel. Nu știu ce-i poate 

oferi Dinamo, la Gaziantep avea un salariu foarte mare”, au povestit sursele GSP, care-l cunosc foarte bine pe Ajeti.

Ajeti a înregistrat un total de 9 goluri și a oferit 5 pase decisive în cele 48 de meciuri pe care le-a disputat pentru echipa Celtic.

„Este fotbalist bun, dar a avut și ghinion mare în carieră cu accidentările. Altceva, ce să zic despre el?!”, a reacționat Marius Șumudică pentru GSP.ro.



Comentarii