Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vestea Mult Așteptată: Dinamo Face Public Primul Transfer al Sezonului Rece!

 

Foto: Inquam Photos / Mihai-Antonio Vasile



Darko Velkovski, fundaș central originar din Macedonia de Nord, se alătură echipei în calitate de

 jucător liber de contract, având ultima experiență în prima ligă a Arabiei Saudite, la Al-Ettifaq.

 Transferul lui Velkovski la Dinamo a fost oficializat prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook a clubului.

”Bine ai venit, Darko Velkovski!


Fundașul central Darko Velkovski, 28 de ani, este noul jucător al clubului nostru. 

Internațional al Macedoniei de Nord, Velkovski a mai evoluat în carieră pentru Rabotnicki, Vardar, Rijeka și Al-Ettifaq. 

Velkovski are 48 de selecții pentru naționala Macedoniei de Nord, pentru care a încris trei goluri și a evoluat în toate cele trei partide disputate la Euro 2020.

Velkovski se va alătura lotului pregătit de Zeljko Kopic în cantonamentul din Antalya”, a anunțat Dinamo.

Darko Velkovski a fost fără contract timp de jumătate de an, începând din august 2023, când a expirat înțelegerea sa în Arabia Saudită.

În ceea ce privește plecările, Dinamo înregistrează cinci schimbări până în acest moment. Cătălin Țîră,

 Filip Dujmovic, Iulian Roșu, Deniz Giafer și Valentin Borcea nu vor mai face parte din echipă în partea a doua a sezonului.

Primii trei jucători vor fi transferați definitiv, în timp ce Giafer și Borcea vor fi împrumutați.

Comentarii