Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Atacant, cu o statură impresionantă de 1,92 metri, în atenția lui Dinamo

 

sursa foto: oradesibiu.ro



Pe lista transferurilor la Dinamo apare un nume nou - Jordan Gele, atacant francez în vârstă de 31 de

 ani, care a jucat anterior în România la echipa Șelimbăr din Liga a II-a. Propunerea de transfer către

 "câini" a fost făcută, iar în prezent, Gele este legitimat în Elveția la FC Will 1900, echipă din al doilea

 eșalon. Contactul între fotbalist și club a fost deja stabilit, însă oficialii bucureștenilor nu se grăbesc să ofere un răspuns, având în vedere că perioada de transferuri este deschisă până pe 12 februarie.

În acest moment, ”nu este nici un nu, nici un da”

Un aspect mai puțin cunoscut este că vârful de atac Jordal Gele a fost dorit de Ovidiu Burcă la Dinamo în vara anului 2023, dar transferul nu s-a concretizat din diverse motive.

Gele, vârful de atac capabil să rezolve problemele ofensive ale echipei "câinilor", a reușit să înscrie împotriva echipei Dinamo în Liga a II-a.

Deși Dinamo a efectuat șase transferuri în această perioadă de iarnă, niciunul dintre jucătorii aduși nu

 ocupă poziția de număr 9. Echipa alb-roșie se confruntă cu cel mai slab atac din Superligă, având doar

 14 goluri marcate în cele 23 de etape desfășurate în sezonul regulat. Având în vedere această situație,  prioritatea clubului este legitimarea unui atacant.

iAMsport.ro a informat că reprezentanții lui Jordan Gele și cei ai echipei Dinamo au început deja

 negocierile în legătură cu posibila sa venire, francezul fiind în prezent legitimat în Elveția.

"Perioada de transferuri este încă în desfășurare. Trebuie să avem răbdare, avem o listă cu mai multe

 nume, însă nu putem face nicio afirmație categorică, nici da, nici nu", a comunicat o sursă din interiorul clubului, care a preferat să rămână anonimă.

Atacantul, cu o statură impresionantă de 1,92 metri și cu experiență în echipe precum Boulogne B și

 Nantes B în Franța, sau Winterthur și Will în Elveția, a petrecut un sezon în România, la CSC Șelimbăr. Contractul său cu FC Will expiră în vara anului 2025.

În cele 23 de partide jucate la echipa sibiană în sezonul 2022-2023, care include atât faza regulată, cât și

 play-out-ul, Gele a reușit să înscrie de șase ori și să ofere alte șase pase decisive. Unul dintre golurile

 sale a avut loc într-o înfrângere la limită, scor 1-2, împotriva echipei Dinamo, în etapa a 18-a din cele 19 ale sezonului regulat.

La momentul respectiv, victoria bucureștenilor a fost deosebit de importantă pentru calificarea în play-off-ul Ligii 2.

Dorit de Ovidiu Burcă în timpul verii, ajunge în Elveția

Jordan Gele a fost foarte aproape să se alăture echipei ”câinilor” în vara trecută. În acea perioadă,

 antrenorul Ovidiu Burcă își dorea să-l aibă pe atacant în lot, dar situația incertă a echipei alb-roșii, accentuată și de restricțiile la transferuri din acea vreme, a condus la eșecul mutării.

Fotbalistul francez a decis să își continue cariera în Elveția, la FC Will, unde a reușit să înscrie de două ori și să ofere două pase decisive în 17 etape de campionat.

După ridicarea restricțiilor la transferuri, Dinamo a adus doi atacanți: Hakim Abdallah din Belgia și Goncalo Gregorio din Portugalia.

Aceștia sunt cei mai prolifici marcatori ai echipei. Gregorio (5 goluri) și Abdallah (3 goluri) au contribuit cu mai mult de jumătate (8) din totalul golurilor marcate de bucureșteni în actualul sezon (14).


Comentarii