Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Val seismic la Dinamo. Schimbări majore la nivel decizional!

 



Un nou seism se resimte în cadrul echipei Dinamo! După plecarea lui Ovidiu Burcă și Gabi Glăvan la finalul anului 2023, Andrei Nicolescu se pregătește să se retragă din conducerea departamentului 

sportiv al clubului. El deține acum poziția de administrator special, o funcție care, în contextul insolvenței, echivalează cu cea de președinte.

Nicolescu a suferit consecințele transferurilor efectuate în vara trecută, realizate în colaborare cu Gabi

 Glăvan și parțial cu Ovidiu Burcă. De asemenea, lipsa de activitate în perioada de mercato din iarnă a

 avut un impact negativ asupra sa, singurul jucător adus fiind fundașul central Darko Velkovski, transfer realizat prin intermediul filierei Kopic.

De asemenea, escapada lui Nicolescu în Mexic a generat complicații, întrucât a avut loc exact în

 perioada în care era responsabil să se ocupe de sosirile de jucători la club. El anunțase anterior că 

"doi-trei jucători vor fi în avionul din Antalya". Ca urmare, acționarii au hotărât să găsească o persoană

 cu abilități diferite pentru a prelua conducerea departamentului sportiv și pentru a gestiona mai eficient investițiile financiare pe care le-au făcut.

Această informație a fost dezbătută și în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Radio Dinamo.

Dinamo: Kopic, protagonist absolut

Exista posibilitatea ca Kopic sa preia rolul de manager general, avand control total asupra domeniului sportiv si avand libertatea de a decide ce jucatori sa fie adusi la Dinamo.

Croatul ar putea asuma aceasta functie dubla in scenariul in care clubul nu reușește să găsească un director sportiv potrivit.

Zeljko Kopic dorea un director sportiv de origine croată. Dinamo căuta cu disperare un astfel de

 profesionist încă din luna decembrie, înaintea pauzei de iarnă în campionat. Echipa spera să finalizeze transferuri până la plecarea în cantonamentul din Antalya, așa cum este specificat pe GSP.ro

În ciuda revenirii din Turcia, Dinamo a reușit să încheie doar o singură tranzacție, cea cu Darko

 Velkovski. Antrenorul "câinilor", Zelko Kopic, își dorea un director sportiv de aceeași naționalitate, pe

 care îl cunoștea personal. Cu toate acestea, această mutare nu s-a concretizat încă. Pe lista de posibili

 candidați figura și Vlad Munteanu, fost jucător al echipei din "Ștefan cel Mare". Cu toate acestea, Munteanu se dovedește o țintă dificilă, având în vedere că activează de mulți ani în FRF și deține în prezent funcțiile de director sportiv și manager operațional în cadrul forului condus de Răzvan Burleanu.



Comentarii