Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Renașterea "câinilor" vine din Italia: Mijlocașul care ar putea schimba soarta retrogradării!

 





După săvârșirea a două transferuri în interval de 24 de ore, prin achizițiile lui Domagoj Pavcic și Petru Neagu, Dinamo face cunoscută și aducerea în echipă a mijlocașului central ofensiv francez Eddy

 Gnahore (30 de ani). Conducerea clubului Dinamo este în etapele finale ale negocierilor pentru a

 confirma al patrulea transfer al iernii, un mijlocaș francez înalt de 1,88 metri, actualmente legitimat la

 Ascoli în Serie B. UPDATE ora 14:35 » Dinamo a organizat evenimentul de prezentare pentru Eddy Gnahore, mijlocașul francez fiind oficial integrat în echipă.

„Bine ai venit, Eddy Gnahoré! Suntem pregătiți să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de

 comunicare ale clubului nostru, transferul la Dinamo București al mijlocașului central Eddy Gnahoré, ultima oară la Ascoli, în Serie B” a fost mesajul formației roș-albe.

Echipa "Câinii" confirmă achiziționarea lui Eddy Gnahore

Formația alb-roșie și-a asigurat serviciile lui Eddy Gnahore într-un transfer semnificativ anunțat astăzi. Informații inițiale despre negocieri au fost dezvăluite de Fanatik.

Mijlocașul cu profil ofensiv, Gnahore, avea inițial un contract valabil până în vara anului 2024 cu

 Ascoli. Conform informațiilor furnizate de Gazeta Sporturilor, Dinamo va efectua plata unei sumă de

 transfer pentru a-l aduce acum pe Gnahore. Contractul fotbalistului va fi încheiat pe o perioadă de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire cu încă un an.

Se preconizează ca jucătorul să ajungă la București la finalul săptămânii. Gnahore, fotbalist dreptaci, se

 evidențiază prin înălțimea sa de 1,88 metri și dispune de o tehnică și agilitate impresionante, asemănătoare celei ale celebrului Paul Pogba.

Conform platformei Transfermarkt, cota lui Gnahore se ridică la suma de 400.000 de euro.

Gnahore și-a desăvârșit formarea juvenilă la cluburile LB Châteauroux, Manchester City și

 Birmingham. În ianuarie 2016, a parcurs calea către Napoli, petrecând doi ani la Carrarese. Ulterior, a fost împrumutat la diverse cluburi precum Capri, Crotone și Perugia.

În iulie 2017, Palermo l-a achiziționat pentru o sumă de 1,5 milioane de euro. După un an, a fost

 împrumutat la Amiens SC, iar în 2019 transferul său a devenit permanent pentru 2,5 milioane de euro. În februarie 2020, a fost împrumutat la Wuhan Yangtze în China, iar în vara aceluiași an, a semnat cu Ascoli.

În actualul sezon, Gnahore a fost prezent în 15 partide.


„Bine ai venit, Eddy Gnahoré!

Suntem pregătiți să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului nostru, transferul mijlocașului francez Eddy Gnahoré de la Ascoli Calcio 1898 FC SpA la Dinamo București.

Născut în Franța, având părinți de origine din Coasta de Fildeș, Eddy Gnahoré (30 de ani) și-a început cariera de profesionist în Anglia, la Birmingham City, iar la 20 de ani a făcut pasul în campionatul italian.

Carrarese, Napoli, Carpi, Crotone, Perugia, Palermo și Ascoli (Italia), Amiens (Franța) și Wuhan (China) sunt echipele la care a evoluat noul mijlocaș dinamovist”, a anunțat Dinamo pe pagina de Facebook.

Comentarii