Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bombă la Dinamo? Transferul unui star sau doar o altă încercare de umor involuntar?

 

sursa foto: arsenal.com



Site-ul Transfermarkt, o sursă recunoscută pentru anunțurile privind transferurile la nivel mondial,

 dezvăluie informații uluitoare cu privire la un posibil transfer pe care Dinamo îl urmărește în această iarnă, în perioada de mercato.

Potrivit sursei menționate, Carlos Vela, fostul jucător al Arsenal Londra și Real Sociedad, ar fi în

 discuții cu Dinamo București, echipa aflată pe penultimul loc în Superligă. Este posibil ca anunțul să

 fie făcut pe site-ul Transfermarkt, o zonă unde diverse zvonuri despre transferuri ale jucătorilor liberi

 de contract sunt adesea discutate, iar informațiile pot fi modificate de oricine. Prin urmare, transferul

 lui Carlos Vela la Dinamo ar putea fi doar o speculație. Un indiciu care susține această idee este că

 mexicanul a beneficiat de salarii considerabile de la Los Angeles FC în ultimii ani, așa cum este specificat pe Prosport.ro

În 2023, Los Angeles FC plătea lui Carlos Vela 2.756.000 de lire sterline, echivalentul a aproape 3,5 milioane de dolari pe sezon.

Carlos Vela, cotat la aproximativ 2 milioane de euro pe site-urile specializate, a devenit liber de contract începând din 1 ianuarie 2024, după ce și-a reziliat contractul cu Los Angeles FC.

Mexicanul în vârstă de 34 de ani a evoluat pentru diverse echipe pe parcursul carierei sale, inclusiv

 Real Sociedad, Arsenal, West Brom, CA Osasuna, UD Salamanca, Celta Vigo și Guadalajara U20.

În tricoul echipei Los Angeles FC, Carlos Vela a acumulat 188 de meciuri, marcând 93 de goluri și oferind 54 de pase decisive. În perioada în care a evoluat pentru Arsenal, a jucat în 62 de meciuri, reușind să înscrie de 11 ori și să ofere 6 assisturi.


Comentarii