Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo pune presiune pentru un transfer exploziv!

 


Dinamo intensifică demersurile pentru un transfer spectaculos, încercând să aducă pe Andrea

 Compagno de la FCSB. Aceasta vine după ce Gigi Becali a redus semnificativ pretențiile financiare

 pentru atacantul pe care l-a achiziționat cu 1,5 milioane de euro în vara anului 2022! Andrei Nicolescu,

 administratorul special al echipei „roș-albe”, a confirmat că a discutat deja cu Meme Stoica despre posibilitatea unei mutări a italianului către rivală.

Dinamo persistă în căutarea disperată a unui atacant de calibru, după eșecul negocierilor cu

 internaționalul elvețian Josip Drmic. Echipa s-a orientat acum către un vârf din Superliga, aducându-l

 de la FCSB: Andrea Compagno! Gigi Becali a admis că este dispus să-l vândă pe italian pentru doar

 150.000 de euro, iar Andrei Nicolescu a anunțat că este pregătit să relanseze tratativele cu echipa roș-albastră pentru a ajunge la un acord, după cum se menționează pe Prosport.ro

„Ne dorim un atacant. Noi am avut niște ținte. Se pare că au fost cam sus pentru situația lui Dinamo de

 acum și din păcate nu am reușit să le închidem, ceea ce face lucrurile un pic complicate pentru că trebuie să ne reorientăm rapid. Dar da ne dorim un atacant.

Acum avem din nou o listă, dar am avut două nume concrete cu care am fost foarte aproape, dar din

 păcate nu s-au materializat din cauza diferenței de nivel și de bani. Unul a apărat deja în presă. Drmic, de la Dinamo Zagreb. La celălalt mai avem o speranță. E tot străin.

(n.r. – V-ați gândit la Compagno? Domnul Becali îl dă pe 150.000 de euro…) Eu am avut deja o


 discuție cu oficialii Stelei. Dar nu știam situația asta nouă. O să reiau discuțiile. Am avut o discuție cu MM Stoica despre Compagno, dar acum 2 zile cred că situația lui era alta, dar știam că are ofertă și că va pleca afară”, a declarat Andrei Nicolescu, conform Fanatik.

Comentarii