Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Zeljko Kopic a încercat să dea o mare lovitură PRIN TRANSFERUL UNUI SUPERJUCĂTOR

 

sursa foto: IMAGO



Dinamo a încercat să realizeze o lovitură pe piața transferurilor, dar demersul a eșuat înaintea meciului

 cu Rapid. Zeljko Kopic a purtat negocieri cu Josip Drmic (31 de ani) de la Dinamo Zagreb, un jucător cu cetățenie elvețiană și 35 de selecții la naționala Elveției.

Atacantul ar fi reprezentat soluția la problema ofensivei echipei Dinamo. Cu experiență în Bundesliga și

 având la activ 10 goluri pentru naționala Elveției, Drmic era considerat o achiziție valoroasă. Cu toate acestea, transferul nu s-a concretizat.

Echipa continuă să caute un atacant, iar „câinii” se bazează pe relațiile antrenorului Zeljko Kopic pentru

 a negocia cu jucători de calibru. Se pare că salariile oferite pot ajunge până la 15.000 de euro. Deși în această iarnă au fost aduși șase fotbaliști, în avanposturi încă nu s-a consemnat nicio mutare.

Oferta financiară a roș-albilor poate părea atractivă pentru jucătorii vizați, însă situația echipei, aflată pe locul 15 în clasament, lasă loc de reconsiderare din partea acestora.

ProSport a aflat că zilele trecute roș-albii au fost aproape de o lovitură importantă. Roș-albii au negociat

 intens cu un vârf cu 35 de meciuri la naționala Elveției. Este vorba de Josip Drmic (31 de ani), actualmente la Dinamo Zagreb.

În fața porții se face diferența, căutăm zi de zi soluții. Se vede o îmbunătățire a jocului nostru. Din

 păcate, nu am reușit să transferăm un atacant, așa cum ne-am fi dorit. Țintele noastre au fost se pare prea sus pentru momentul la care e Dinamo”, Andrei Nicolescu pentru PlaySport.

Vârful care a reușit să înscrie de 10 ori pentru echipa națională a "țării cantoanelor" se află în ultimele

 șase luni de contract cu echipa croată și ar fi putut să se despartă de clubul său actual, renunțând la o sumă de bani pe care o avea de încasat.

Josip Drmic, ale cărui experiențe anterioare au inclus perioade în cadrul echipelor Nurnberg,

 Leverkusen, Hamburg, Borussia Monchengladbach și Norwich, a avut 8 apariții și a înscris de trei ori pentru Dinamo Zagreb în acest sezon.

Din păcate, pentru Zeljko Kopic și conducerea echipei Dinamo, Drmic a respins oferta după ce a

 solicitat un timp de gândire, un scenariu întâlnit și în cazul altor potențiale achiziții pe care Dinamo le-a avut în vedere în această perioadă de transferuri.

La sfârșitul confruntării cu Rapid, Zeljko Kopic a anunțat că Dinamo are în plan să aducă alți jucători. În paralel, echipa trebuie să găsească o soluție și pentru jucătorii în care tehnicianul croat nu mai are încredere.

Comentarii