Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Zeljko Kopic a „tunat și fulgerat” la finalul partidei

 

Foto: Instagram @velkovskidare




Dinamo a suferit o înfrângere zdrobitoare în meciul amical cu Charleroi (2-6), iar antrenorul Zeljko Kopic a exprimat nemulțumiri serioase la finalul partidei. Chiar dacă Dinamo a avut avantaj la pauză

 (2-1), echipa a primit 5 goluri în repriza a doua, dintre care 4 într-un interval de doar 10 minute. Kopic

 a manifestat o nemulțumire evidentă la finalul meciului. Antrenorul croat se confruntă acum cu

 preocupări serioase în privința defensivei echipei sale, cu doar 8 zile înainte de primul meci oficial din 2024, o deplasare cu Petrolul Ploiești.

„Primele 30 de minute din repriza a doua au fost foarte rele, au marcat foarte ușor golurile. A fost un

 test bun pentru a vedea cum ne descurcăm în fața unui asemenea adversar. Dani Iglesias și Homawoo au simțit ceva probleme medicale și nu am vrut să riscăm.

La finalul partidei cu Charleroi, antrenorul croat a avut o discuție pe teren cu Andrei Nicolescu,

 administratorul special al clubului. Cei doi au abordat atât situația actuală a echipei, cât și aspecte

 legate de transferuri. În plus, Kopic a subliniat că așteaptă sosirea unor noi jucători sub comanda sa până la primul meci oficial din 2024, programat cu Petrolul Ploiești pe 20 ianuarie.

„Sunt multe de analizat și trebuie să tragem concluziile acestui meci. Am jucat bine 60 de minute, dar

 ulterior au profitat de ocazii, trebuie să vedem unde am greșit și să ne pregătim pentru meciul cu Petrolul. Este inacceptabil, vom analiza tot meciul, nu am avut reacție. Primele 60 de minute a evoluat o echipă profesionistă, apoi nivel de amator, nu este acceptabil pentru noi.

Velkovski este într-o formă fizică bună, trebuie să avem răbdare cu fiecare jucător nou. A demonstrat faptul că are calități, va fi un transfer util pentru noi. Avem pauză până luni acum, de luni reluăm antrenamentele și vom fi bine la meciul cu Petrolul.

Am jucat împotriva unei echipe bune, nu te poți bucura atunci când primești atâtea goluri, au fost și

 plusuri, dar și lucruri de pus la punct. Sper să aducem jucători până la meciul cu Petrolul”, a precizat Kopic, la finalul partidei, așa cum este specificat pe GSP.ro

În prima repriză, reușitele au fost marcate de Goncalo Gregorio (minutul 9, din penalty) și Hakim Abdallah ('36). A fost o premieră deosebită să vedem cele două vârfuri dinamoviste înscriind în același meci! Performanța lor a fost una armonioasă, aducând un zâmbet pe fața lui Kopic.


Comentarii