Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo Își Îndreaptă Focalizarea către Un Fotbalist cu Un CV Excepțional - Ce Jucător Este în Vizor?

 

sursa foto: mlssoccer.com


Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a inițiat negocierile pentru aducerea în echipă a unui fotbalist din Libia, acesta având experiență în MLS, campionatul Statelor Unite ale Americii.

Managementul clubului din Șos. Ștefan cel Mare a reușit să realizeze o lovitură importantă în această

 perioadă de transferuri, aducând în cantonamentul din Antalya internaționalul nord-macedonean Darko

 Velkovski, care se alătură echipei. Deși fundașul central încă nu a atins condiția fizică optimă, având în

 vedere că a disputat ultimul său meci în luna mai, acesta nu a fost inclus nici măcar în echipa de

 rezerve la primul meci amical din 2024, încheiat la egalitate, 1-1, cu Genclerbirligi. Velkovski ar putea

 să-și facă apariția pe teren în al doilea meci de pregătire, programat împotriva echipei belgiene Charleroi, ce va avea loc vineri.

În prezent, Andrei Nicolescu pune în mișcare a doua tranzacție în această perioadă de mercato, purtând

 discuții cu un jucător pentru postul de fundaș dreapta, acesta având în palmares o despărțire recentă de clubul din SUA unde își desfășura activitatea.

Dinamo intenționează să efectueze un transfer notabil, având în vizor un fotbalist cu aproape 100 de

 partide jucate în SUA. Andrei Nicolescu își dorește să reușească transferul jucătorului libian care a câștigat Cupa MLS cu New York City și Cupa Ciprului cu Omonia Nicosia.

Conform informațiilor furnizate de ProSport, se pare că Ismael Tajouri-Shradi (29 de ani), fost

 component al echipei Minnesota în SUA până la finalul anului trecut, este inclus în lista posibililor

 transferuri ale lui Andrei Nicolescu pentru Dinamo în această iarnă. Date fiind restricțiile financiare ale

 clubului din Șos. Ștefan cel Mare, care se află în continuare în insolvență, se pare că în această

 perioadă de mercato vor putea fi aduși doar jucători care au statutul de liberi de contract, evitându-se astfel orice plată de transfer în schimbul acestora.

Situția fotbalistului de pe banda dreaptă pare să fie destul de simplă în acest moment, deoarece procesul de negociere cu reprezentanții echipei pe care o părăsește nu mai este necesar. Tajouri-Shradi a fost oficial eliberat de contract, permițându-i să semneze cu orice altă echipă în această perioadă.

Chiar am discutat cu Zeljko Kopic și, cumva, i-am spus că îmi trebuie, din partea lui, în perioada asta, alura asta de manager, un pic să depășească această condiție de „eu antrenez ce îmi aduceți”. Am avut acestă discuție cu el și a fost pozitiv, pentru că are și el o grămadă de resurse pe care le poate accesa.

Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo, la ProSport Live


Ismael Tajouri-Shradi, Fotbalistul Aflat în Conversații cu Dinamo: Profil Detaliat al Posibilului Transfer

Dinamo își manifestă interesul pentru achiziționarea lui Ismael Tajouri-Shradi, talentatul fotbalist libian în vârstă de 29 de ani. Cunoscut pentru versatilitatea sa, acesta activează preponderent pe banda dreaptă, dar a demonstrat că poate oferi performanțe de înalt nivel și pe partea opusă a terenului.

La nivel internațional, Tajouri-Shradi a acumulat șase selecții pentru echipa națională a Libiei, debutând în primul său meci internațional pe 8 septembrie 2018.

La nivel de club, fotbalistul în vârstă de 29 de ani a evoluat pentru echipe precum Austria Viena și SCR

 Altach (ambele din Austria), Charlotte, New York City FC, Los Angeles FC, New England, Minnesota (toate din Statele Unite ale Americii) și Omonia Nicosia (Cipru).

Ismael Tajouri-Shradi a bifat un moment de glorie când a câștigat Cupa MLS în tricoul echipei New York City FC în 2021 și a adăugat și Cupa Ciprului în palmares în vara lui 2023.

Cu 96 de apariții în Bundesliga Austriei și tot atâtea în campionatul Statelor Unite ale Americii, experiența sa pe terenul de joc este bogată și diversificată.


În prezent, cota sa de piață este evaluată la 500.000 de euro, conform datelor furnizate de Transfermarkt.


Comentarii