Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Plan de salvare la Dinamo: Cine este atacantul pe lista de dorințe a conducerii?

 

 © Thomas Eisenhuth/Bongarts/Getty Images




Dinamo a transmis o propunere internaționalului togolez Peniel Mlapa (32 de ani), fost jucător și marcator pentru naționalele de tineret ale Germaniei. Deși echipa din Șos. Ștefan cel Mare a efectuat

 cinci transferuri în această perioadă de mercato, conducerea "roș-albilor" se concentrează acum asupra rezolvării urgente a aducerii unui atacant.

Conform informațiilor furnizate de ProSport, atacantul care a adunat 8 goluri pentru naționala U21 a

 Germaniei, Peniel Mlapa, a fost deja contactat de Andrei Nicolescu & Co. Astfel, există șanse să se

 alăture în curând echipei coordonate de Zeljko Kopic. Dinamo face o ofertă concretă pentru a-l aduce

 pe Peniel Mlapa, cu speranța că acest transfer ar putea revitaliza ofensiva sub comanda lui Kopic.

Dinamo își manifestă interesul pentru atacantul Peniel Mlapa, un fotbalist cu un palmares atrăgător, în

 același stil cu ceilalți cinci transferuri realizate în această iarnă - Darko Velkovski, Eddy Gnahore,

 Domagoj Pavicic, Petru Neagu și Georgi Milanov. Vârful în vârstă de 32 de ani a devenit liber de contract din septembrie, când s-a despărțit de Al-Nasr, club din Emiratele Arabe Unite.

Conform informațiilor obținute de ProSport, oficialii echipei din Șos. Ștefan cel Mare își doresc cu adevărat serviciile atacantului și au început deja discuțiile pentru a finaliza transferul.

Peniel Mlapa și-a desfășurat majoritatea carierei la cluburi din Bundesliga, îmbrăcând tricouri precum

 cele ale echipelor TSV 1860 Munchen, Borussia Monchengladbach, FC Nuremberg, Vfl Bochum, și Dinamo Dresda. A evoluat, de asemenea, în Țările de Jos (Venlo) și Emiratele Arabe Unite (Ittihan Kaklba și Al-Nasr).

La nivel de statistici, Mlapa a jucat 79 de meciuri în Bundesliga, marcând de opt ori și oferind patru

 pase decisive. În Eredivisie, prima ligă olandeză, a adunat 30 de prezențe și a înscris de 15 ori.

Fotbalistul are dublă cetățenie, germană și togoleză. A debutat pentru echipa Under 19 a Germaniei în

 octombrie 2009 și a urcat apoi la categoria Under 21, pentru care a marcat de opt ori în 21 de apariții.

 Mai târziu, a ales să reprezinte echipa națională a statului Togo, pentru care a jucat în 15 partide fără a marca vreun gol.

La momentul actual, cota lui de transfer este evaluată la 700.000 de euro, conform Transfermarkt, cu apogeul valorii de piață în 2011 și 2012, atingând 3 milioane de euro.

Comentarii