Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo Dezvăluie A Șasea Achiziție a Perioadei de Transferuri!

 





Dinamo a făcut public al 6-lea transfer al perioadei de iarnă. Clubul a încheiat un acord cu Dorin Railean (30 de ani), fostul portar al echipei Chindiei Târgoviște, care este și internațional moldovean cu

 16 selecții în naționala țării sale. Venind să concureze pentru postul de titular cu Adnan Golubovic,

 portarul principal al echipei Dinamo, Railean a ajuns în echipa bucureșteană în calitate de jucător liber de contract, provenind de la Chindia.

Bine ai venit, Dorian Răilean!

Suntem pregătiți să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare, transferul definitiv al portarului Dorian Răilean de la Chindia Târgoviște la Dinamo București.

30 de ani, născut la Chișinău și format la Șeriff Tiraspol, Dorian Răilean a fost titularul reprezentativei

 Moldovei în preliminariile pentru Euro 2024, cea mai bună campanie de calificare din istoria naționalei de peste Prut.

16 selecții a adunat Dorian Răilean pentru echipa națională a Moldovei. 

14 meciuri a apărat Dorian Răilean pentru Chindia Târgoviște în Liga 2, în acest sezon competițional, a transmis Dinamo pe contul de Facebook al clubului.

"Dinamo este un club greu de refuzat și sunt mândru că am venit la una dintre cele mai iubite echipe din

 România. Sper să ne bucurăm la finalul sezonului, alături de suporteri, de un loc în SuperLigă" (Dorian Răilean, dinamo1948.ro).

Comentarii