Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Anunț de ultim moment: Un nou jucător aproape de a semna cu Dinamo!

 

sursa foto: sportulclujean.ro



Portarul moldovean Dorian Railean (30 de ani) se pregătește să semneze cu Dinamo. În prima parte a sezonului, acesta a fost sub tricoul echipei din Liga a Doua, Chindia Târgoviște. Dinamo își propune 

să-și consolideze postul de portar, în special că Adnan Golubovic, portarul titular, se află pe lista

 Rapidului. Echipa "câinilor" nu intenționează să își cedeze cel mai bun jucător al acestei stagiuni, dar

 se estimează că va acționa rapid dacă nu găsește un portar de calibru. Având în vedere că pista lui

 Eduard Pap nu s-a concretizat, antrenorul Zeljko Kopic s-a reorientat și a început discuțiile pentru aducerea lui Dorian Railean.

Portarul internațional din Republica Moldova și-a reziliat contractul astăzi cu echipa din Târgoviște și

 acum așteaptă o ofertă scrisă din partea lui Dinamo. Este important de menționat că Dorian Railean este pe lista dorințelor și a lui Mircea Rednic, la UTA.

Dinamo capitalizează pe fondul haosului de la Chindia. Fosta echipă de primă ligă se confruntă cu

 datorii considerabile, iar mai mulți fotbaliști au solicitat să părăsească clubul. Pe lângă aceasta, există și datorii vechi în valoare de câteva sute de mii de euro, situație ce pare a fi fără soluție la orizont.

Conform informațiilor GSP, una dintre persoanele implicate în transferul lui Railean la Dinamo este

 omul de afaceri Cătălin Mișu, originar din Târgoviște și unul dintre sponsori ai echipei dinamoviste. Întrebat de GSP, omul de afaceri a refuzat să facă comentarii cu privire la acest subiect.

Dorian Railean, portarul naționalei Moldovei

În preliminariile pentru Euro 2024, Dorian Railean a fost titular în poarta echipei naționale a Moldovei,

 contribuind la cea mai reușită campanie de calificare din istoria naționalei de peste Prut. La 30 de ani, portarul are în palmares 16 apariții în prima reprezentativă a țării sale.

Dorin Railean este un produs al academiei lui Sheriff Tiraspol. A mai jucat la Dacia Buiucani, Sfîntul Gheorghe și FC Petrocub, înainte să facă pasul spre România.

În 2020, Dorian Railean și-a început periplul la Comuna Recea, urmând să evolueze ulterior pentru Unirea Dej și Chindia Târgoviște.

Portarul în vârstă de 30 de ani a acumulat un total de 16 selecții la echipa națională a Moldovei.

Mai mult, cele mai memorabile momente din cariera lui Railean au avut loc în timpul preliminariilor pentru Euro 2024, unde s-a confruntat cu echipa Poloniei condusă de Robert Lewandowski. În acea campanie, Moldova a obținut o victorie acasă cu scorul de 3-2 și a remizat în deplasare, 1-1.


Comentarii