Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Transferuri pentru a schimba jocul: Dinamo își îndreaptă atenția spre doi fotbaliști de la 'vecinii noștri'

 

sursa foto: kotasport.com




Doi fotbaliști bulgari fără contract au fost incluși în lista posibilelor achiziții la Dinamo. Georgi Milanov (31 de ani), mijlocaș central cu 47 de selecții la echipa națională, și Borislav Tsonev (28 de

 ani), un jucător cu orientare ofensivă, care a evoluat ultima dată în China, așa cum este specificat pe prosport.ro

Chiar dacă Dinamo întocmește liste și face oferte, în vestiarul echipei a sosit până în prezent, în etapa

 finală a cantonamentului, doar un singur jucător: Darko Velkovski, un fundaș central cu un palmares

 solid. Suporterii consideră că este prea puțin pentru acest moment, mai ales că Superliga se reia săptămâna viitoare, iar Dinamo are un meci programat la Ploiești, cu Petrolul, sâmbătă.

În această conjunctură, nemulțumirea suporterilor a crescut, cu forumurile pline de discuții aprinse, în

 timp ce liderii galeriei, într-o acțiune formată din șefii de brigăzi și condusă de Elyass Bucurică, liderul

 peluzei și simultan președintele acționarului Asociația Peluza Cătălin Hîldan, au mers la biroul lui

 Eugen Voicu. Întâlnirea a avut loc miercuri, iar suporterii au primit asigurări că vor fi aduși jucători, 

"3 sau 4, cât e nevoie", a comunicat președintele Consiliului de Administrație Red&White 2022 Management, printre altele.

Milanov, un fotbalist cu realizări notabile în Rusia, Ungaria și Bulgaria, a fost propus să se alăture echipei "câinilor". Inițiativa a fost demarată de antrenorul Kopic.

Ultimele rapoarte furnizate de ProSport indică faptul că Andrei Nicolescu și Zeljko Kopic, responsabilii

 cu recrutarea, s-au orientat către piața fotbalistică bulgară. Sau, așa cum a fost numită în limbajul mercato-ului, "câinilor li s-au prezentat doi jucători".

Prin urmare, un posibil transfer ar putea viza pe Georgi Milanov, un fotbalist cu o experiență bogată, cu

 47 de selecții la naționala Bulgariei și cu un palmares impresionant în CV, incluzând perioade la cluburi precum CSKA Moscova, Grasshoppers (unde a câștigat campionatul în Rusia, Bulgaria și Cupa Ungariei cu Fehervar).

Milanov a înscris 2 goluri pentru echipa națională a Bulgariei și a adunat 148 de meciuri sub culorile

 CSKA Moscova, contribuind cu 6 goluri și 12 pase decisive. În sezonul precedent, acesta a jucat în 15 partide pentru Al Dhafra, înregistrând trei pase decisive în ceea ce privește realizările echipei.

Recent, Georgi Milanov, fotbalist aflat în prezent fără contract și în pregătire la echipa Levski, conform

 informațiilor provenite de la colegii bulgari, a evoluat în Emiratele Arabe Unite la Al Dhafra. Acest jucător versatil poate ocupa atât poziții defensive, cât și avansate, în mijlocul terenului.

Milanov nu este singurul fotbalist bulgar dorit de Dinamo. Antrenorul Zeljko Kopic a manifestat interes în privința situației lui Borislav Tsonev (28 de ani), un mijlocaș ofensiv și extremă stânga. Tsonev, care a acumulat cinci apariții pentru echipa națională a Bulgariei și a fost fost internațional Under 21, a evoluat ultima dată în China.

În sezonul 2022-2023, Tsonev a disputat 31 de meciuri pentru Dalian din China, marcând de cinci ori și oferind patru pase decisive.




Comentarii