Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Veste proastă pentru dinamoviști! Un jucător indispensabil s-a accidentat și ar putea rata "finala" cu Astra

[starttext]



FOTO: RAED KRISHAN



Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, le-a dat fanilor o veste cât se poate de proastă înaintea meciului decisiv cu Astra de sâmbătă. Adam Nemec s-a accidentat în Derby și ar putea fi indisponibil în ultima etapă din sezonul regulat.




"Nemec a simțit dureri după partida contra Stelei. Are o problemă musculară. A efectuat un control medical, să vedem cum se va simți. Sperăm să nu fie foarte grav", a declarat Dănciulescu, la TV Digi Sport.

Adam Nemec, cel care a reușit două goluri în meciurile din această iarnă, a evoluat 90 de minute în meciul FCSB, însă nu a avut prea multe realizări. 

Daniel Popa și Robert Moldoveanu sunt celelalte soluții din atacul lui Dinamo, în cazul în care slovacul nu se va reface.

Astra - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 19:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

FOTO: RAED KRISHAN
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii