Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FOTO | Jucătorii lui Dinamo, turiști prin România






 Până să impresioneze în tricoul lui Dinamo, spaniolii aduși în mercato de Dinamo se bucură de ceea ce au găsit aici și descoperă Capitala și România.


Dinamo a avut pauză în acest week-end din cauza focarului de coronavirus de la Astra, astfel că jucătorii au avut o viață mai ușoară după 4 eșecuri la rând în Liga 1. Roș-albii au adus 14 fotbaliști noi în mercato, inclusiv o Armada iberică, 6 spanioli, Mejias, Rene, Isma Lopez, Borja Valle, Camara și Aleix Garcia, care încă nu au impresionat pe terenul de joc, echipa ajungând penultima în clasament, pe loc de retrogradare.


Jucătorii lui Dinamo, turiști prin România

Totuși, jucătorii nu și-au pierdut spiritul și, în continuare, se gândesc să ducă Dinamo în play-off. "Câinii" sunt relaxați și încearcă să descopere Capitala și diverse locații istorice, până la momentul anunțat de conducere, acela de a demara cursuri de învățare a limbii române. Dacă miercuri, când încă era programată confruntarea cu Astra, pentru a mai destinde atmosfera și a lega relațiile la echipă, Cosmin Contra le-a organizat o petrecere câmpenească elevilor săi, în acest week-end, dinamoviștii au îmbinat utilul cu plăcutul.


Spaniolii continuă să fie atrași de București. Dacă în urmă cu două săptămâni, ibericii s-au dus în gașcă, inclusiv cu consoartele, la Sinaia și la Bran, acum, câțiva dintre ei s-a bucurat de un week-end relaxat în centrul Capitalei. 


Borja Valle, în vizită la Cotroceni

Borja Valle a vizita zona Cotroceni, în timp ce Rene Roman a fost cu jumătatea lui în Cișmigiu. Portarul și iubita sa s-au fotografiat în ipostaze acrobatice în fața "Casei Poporului", care este un magnet pentru străinii lui Dinamo, cel puțin. Au fost și dinamoviști dedicați familiei și petrecerii de Halloween, Diego Fabbrini lăsându-se pictat pe față de fiica sa, Vittoria. 


Ştiu puţine cuvinte în limba română, dar mă voi înscrie la cursuri pentru a învăţa limba mai bine. Familia iubitei mele vorbeşte româna. Denisa este moldoveancă, dar familia ei trăieşte aici în România. Toţi vorbesc limba română, aşa că e un avantaj pentru mine când mă duc la ei

- Aleix Garcia, mijlocaș Dinamo



sursa: gsp.ro

Comentarii