Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Brănescu îi face reclamă lui Margiotta: "E foarte bun, marchează.

[starttext]








Italienii de la Calciomercato au anunțat că Dinamo este pe urmele lui Francesco Margiotta. "Câinii" nu sunt singurii care s-au interesat de atacantul lui Juventus, ci și Ascoli, din Serie B, însă aici ar putea contribui decisiv relația bună pe care a directorul general al bucureștenilor, Adrian Mutu, o are cu șefii de la Torino. Plus că la Dinamo mai evoluează un jucător împrumutat de la Juve - Laurenţiu Brănescu.




Goalkeeper-ul, care aparţine de campioana Italiei, dar va juca pentru formaţia din Ştefan cel Mare şi în sezonul următor, a vorbit despre posibila venire a lui Margiotta la Dinamo.

"Margiotta a jucat la echipa de tineret a lui Juve. E un al doilea vârf, un jucător foarte bun, marchează, e foarte cinic.

Italienii sunt greu de integrat în orice ţară. Nu le e uşor să se adapteze în altă ţară. Aşa a fost şi cu Ceccarelli şi ştiu cât i-a fost de greu, dar Margiotta a jucat în Elveţia şi ştie cum e în afara Italiei.", a declarat Laurenţiu Brănescu.

Francesco Margiotta este pe cale să își prelungească înțelegerea cu Juventus, care expiră în 2018, după care, cel mai probabil, italienii vor alege unde să îl împrumute. Dinamo este, conform presei din "Cizmă", în prim-plan pentru achiziţionarea atacantului.

750.000 de euro este actuala cotă de piață a lui Francesco Margiotta, potrivit site-ului transfermarkt.de.

24 de ani va împlini Margiotta pe 17 iulie



sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii