Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra mizează pe tineri! Doi fotbalişti "i-au luat ochii", unul dintre ei e marele pariu la Dinamo

[starttext]










Campioni ai Romaniei in Liga Elitelor U19, Ion Gheorghe si Liviu Gheorghe se pregatesc cu echipa de seniori ai lui Dinamo in cantonamentul din Slovenia. Pustii alb-rosiilor se resimt dupa antrenamentele dure avute sub comanda lui Cosmin Contra.





"E prima dată când fac 3 antrenamente pe zi, a fost foarte greu şi acum o să ne prindă bine pentru campionat şi pentru ce ne aşteaptă pe parcursul campionatului", a spus Liviu Gheorghe.

Contra l-a urmărit foarte atent pe fundaşul de 17 ani în ultima perioadă şi e convins că acesta nu doar că va fi o soluţie pentru prima echipă, dar are un viitor glorios în faţă.

"Liviu Gheorghe va rămâne probabil în lotul echipei mari. Cosmin l-a urmărit şi mi-a vorbit foarte frumos despre el", a dezvăluit în această seară Adrian Mutu la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

În ceea ce îl priveşte pe Ion Gheorghe, mijlocaşul dreapta a rămas impresionat de Contra, pe care îl vede omul potrivit la locul potrivit.

"Este un antrenor care îţi dă energie, ştie când să glumească, când să fie serios. Face antrenamente frumoase, dar şi grele. Asta o să ne prindă bine pe viitor", a spus Ion Gheorghe.

Cei doi şi-au găsit timp să se şi destindă: au experimentat senzaţii tari la Maribor. Aduşi de la echipa de juniori, Ion şi Liviu Gheorghe s-au întrecut şi la fotbal, dar pe consolă.

"Să sperăm că o să jucăm la prima echipă, noi ne simţim pregătiţi şi aşteptăm şansa să dovedim că merităm", a spus mijlocaşul dreapta, completat de colegul său, Liviu: "Mereu am ţinut cu Dinamo şi am vrut să fiu la echipa mare. Vreau să fac performanţă".


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii