Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutu a explicat rolul noului preparator fizic de la Dinamo


[starttext]






Dinamo





Luis Alfonso Villalobos, noul preparator fizic de la Dinamo, a fost adus la cererea antrenorului Cosmin Contra, acesta urmând a avea un rol inedit în cadrul lotului.






Adrian Mutu, directorul general al clubului din șoseaua Ștefan cel Mare, spune că Villalobos se va ocupa exclusiv de jucătorii care evoluează mai puțin, dar și de cei care se vor accidenta.

"Este preparator fizic, dar noi îi spunem recuperator, în sensul că va rămâne în sală cu jucătorii care au accidentări sau care sunt în urmă cu pregătirea. Toate echipele de valoare care au de îndeplinit mai multe obiective au nevoie de mai mulți jucători care să fie în aceeași formă.

El va avea grijă de jucătorii care evoluează mai puțin, aceștia urmând să muncească suplimentar. De asemenea, de cei care se accidentează și trebuie să reintre în circuitul echipei" - a spus Adrian Mutu la Dolce Sport.


sursa: www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii